Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk arról, hogy a Random Capital Zrt., mint a magyar tőkepiac egyik meghatározó online kereskedési felületeket biztosító brókercége, lehetőséget biztosít a lakossági ügyfeleknek arra, hogy amennyiben rendelkeznek ügyfélszámlával a Társaságunknál, online jegyezhetnek Norbi Update1 részvényt. A részvényjegyzés részletes feltételeit itt találja.
Felhívjuk a figyelmet továbbá arra, hogy a Random Capital Zrt. szerepvállalása a magyar lakosság tőkepiaci szegmensében meghatározó. Ezért fontosnak tartjuk kijelenteni, hogy a jelen levelünkbe foglalt részvényjegyzés lehetőségének biztosítása nem jelenti azt, hogy a Társaság ajánlja vagy/és felhívja ügyfeleit és leendő ügyfeleit arra, hogy Norbi Update1 részvényt jegyezzenek.
A Random Capital Zrt. sem elemzéseiben, sem értékeléseiben, sem befektetési tanácsadás szabályozott keretein belül nem foglalkozott a Norbi Update1 részvény múlt, jelen és jövőbeli fundamentumaival, pozitív-negatív kilátásaival, és nem is tervezi mindezt a későbbiekben sem. Miután a magyar hatósági rendszer a részvényjegyzés formai és tartalmi körülményit jóváhagyta, Társaságunk a szabályozott pénzügyi közvetítőrendszer részeként, felelős szolgáltatóként a jegyzés bonyolításában partnerként vesz részt, de kizárja mindennemű felelősségét a jegyzett részvények árfolyamváltozásával, kockázatával és a nyilvánosan elérhető információk közvetítésével, átadásával kapcsolatosan. A jelenleg elérhető a jegyzés kötelező elemeként birtokolható, megismerhető információkat, dokumentumokat itt érheti el.
Határozottan felhívjuk a figyelmét arra, hogy a részvényjegyzés akaratának kinyilvánítása (a jegyzés lebonyolítása) előtt tájékozódjon a fentiekben leírt oldalakon a jegyzéssel, a részvénnyel kapcsolatos összes információról, kockázatról, a jegyzés gyakorlati végrehajtásáról.
Amennyiben kérdése van, haladéktalanul hívja a 06 1 501 3366-os telefonszámot munkanapokon 09-17 óráig, még a jegyzés lebonyolítása előtt.
napról napra durvább a jövőkép
"Norbiék úgy számolnak, hogy a részvénykibocsátástól számított 5 éven belül 60 milliárdot fog érni a most 6 milliárdos vállalat. „Megyünk Londonba a business centerbe és Ausztriába a Maria Hilfer Strasséra” – azonosította a célpiacokat a fitneszkirály. "
link
" A vállalkozás papírjait piacra dobó Schobert Norbi és Schobert Réka kötelezettséget vállal arra, hogy a nyilvános részvényértékesítés és a tőzsdei bevezetés után a befolyó forrásokból zártkörű tőkeemelést hajt végre a NUL-ban."
"NUL" lehet ez lesz a tickerkód? NUL a beszédes jövő :)
Nekem kicsit más emlékeim vannak Civinről. Én bírtam a módszereit, ügyes volt, és azt gondolom, ha nem hagyja kigolyózni magát a cégből akkor egész más utat járt volna be.
kifelejtettem a leírásból hogy aktív fórumozó volt
időnként vehemensen küldözgette a népeket))))
a Humet-R kapcsán felmerült hogy rákgyógyszernek törzskönyveztetik, de nem jött be, gyógyhatású készítmény
az ő uralkodása idején a csőd elhárulásakor 8 napon át ment a felsőlimites ralli, ami csúcs a béten
árfolyam előrejelző becsléseket a topikban rendszeresen publikált
hobbyja a tenisz, tud angolul, Agassit is elgardírozhatná nemcsak a céget
Utána olvastam , de annyi rendőrségi hírt hozott fel a google kereső, hogy inkább hanyagolom ezt a témát.
Maradok Csányi János, Hernádi Zsolt, Bocks Erik mellett.
amikor CJ megjelent a Humetben (bocs, ha akkor még nem így hívták, rövid az eszem)
de arra emlékszem, hogy akkor óvatosan (ha akarom, ravasz módon körülírva, distinkciókat alkalmazva), de kilátásba helyeztt egy 2000 forintos árfolyamot
volt ilyen árfolyam utána bármikor is?
Ezzel együtt CJ egy rendkívül érdekes figura és SN-hez nem mérhető kvalitás
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)