"Kérelem napirendi pont kiegészítése iránt
Alulírott Schóbert Ferenc Norbert mint a Norbi Update Lowcarb Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
igazgatótanácsának elnöke
a társaság 2016. 05.31-i éves rendes közgyűlésére kérem, hogy az alábbi napirendi pontot felvenni és megtárgyalni
szíveskedjen a közgyűlés:
- Döntés a Társaság részvényeinek nyilvános forgalomból történő kivonásáról és a Társaság zártkörűvé alakulásáról.
Budapest, 2016. május 9.
Tisztelettel:
Schóbert Ferenc Norbert
igazgatótanács elnöke "
ezt a balfaszt is megbüntették 5 milkára azért táncolnak rékuval mondtam itt a topikban,hogy ez is maga alatt vágja a fát :)10 huf lesz a papír rohamtempóban bírságolják a bovli papírokat hála istenek addig kell amíg élnek ezek közül a TR investment a legviccesebb már tevékenységet sem tudnak folytatni a bekamuzott neves befektetőknek azóta se híre se hamva
Törölt felhasználó2016. 05. 04. 13:01
Előzmény:
törölt hozzászólás
A reka rendezvenyei, meg ugyei valoszinu kulon cegben futnak, hogy a norbi fogyis eloadasait ide szamoljak-e, azt nem tudom, de a cegleiras alapjan felteteleztem. Talan az eves jelentesben lesz valami erre utalo adat
Itt azt irja, hogy beletartoznak: "A Társaság bevételei 4 fő tevékenységi területről származnak: hazai bolthálózat jutaléka, külföldi bolthálózatok jutaléka, ételkiszállítás jutaléka (Teletál Ételfutár), egyebek: jogdíjak, fellépések, szponzoráció, egyszeri franchise díjak" link
Arról van valakinek információja, hogy a házaspár egyéb tevékenységei, mint pl. előadások, tornaórák, divat, szépségápolás webáruház, szponzorizációk, tv fellépések mennyire vannak az Update 1 nyrt ernyő alá csatornázva, vagy szépen külön számlázzák?
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)