Az nem baj hogy fásy, zámbó,nojbi és még sorolhatnám a sötétség bajnokait megélnel, gazdagodnak az agyhalottakból, sajnos ez a világon mindenhol így van!
A baj ,akkor kezdődik amikor egy agresszív, buta törpe , felbátorodva az eddig sikeres becsapásai miatt, beleköt valós értéket képviselő szervezetekbe! Most várhatóan az fog történni, hogy az agyhalottak pénzéből át kell engedni majd egy kicsit az angolkáknak!
Hitelessége, agyi kapacítása, igazmondó képessége alapján nojbi for president...nem lenne rosszabb a jelenleginél!
fizet, hogy feladhasson egy hirdetést, ami tartalmaz egy egy éves "előfizetést" is, reklámozva a tákolmányát, hozzáférést egy 200e-es adatbázishoz, ahova nyomhatja a spam-jét, és ezek után azt állítja, hogy beválasztották egy programba... vett reklámhelyet, ennyi történt.
ezt próbálta a befektetőknek úgy eladni, mintha valami óriási nagy dolog történt volna.
ha a cégem nyom egy hirdetést a wall street journal-ban, akkor onnantól jogosult vagyok azt híresztelni, hogy a cégemet a WSJ az együttműködő partnerei közzé emelte, és a cégem összes reklámfelületén a WSJ logóját kitenni, egyben azt a hamis üzenetet láttatni, hogy én a WSJ partnere vagyok?
vajon meg fog lepődni azon, amikor kap egy viszontpert a nyakába? vagy csak előre menekült, és majd adja a hülyét, amikor jön a milliárdos inkasszó az update számlájára?
norbika, ez neked rengeteg pénzedbe fog kerülni... norbika, van ennyi pénzed?
Jobb ha menekül mindenki még 10 forint nem lesz a papír!Ez a Buzi Norbi maga alatt vágja a fát utálják mint a szart lassan szerte a világban ellenségeket szerez magának.
amúgy ahhoz képest, hogy a befektetők megtévesztésére alkalmas kommunikációval bukott a majom, tartják a háziasszonyok a 320-as pakkjaikat, nem óccsítják. unortodox papír
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)