Spontán értelmi mintavétel norbika hazug fb posztja alatt, közvetlenül a leleplező cáfolafok alatt :
"Minek itt a fikazas állandóan? Nemhogy örülnétek. Norbi eljut A-ból B-be, amíg ti itt okoskodtok. És ezzel megadjatok neki a loketet a további haladashoz. "Haters make me famous" 😊"
Hát ebben a cégben nincsenek befektetők,akik benne vannak részvényesként azok nem befektetők azok buták és akkor még finoman fogalmaztam. Amúgy meg a cégbe ki tudna angolul,hiszen ez olyan egyszemélyes cég lenne vagy valami hasonló.
Mellesleg angol nyelvtudás nélkül lehetne terjeszkedni csak megfelelő embereket kell megválasztani. De itt nem is volt cél a terjeszkedés,az a mese csak az illúzió része volt.
Ezért írtam én lejebb hogy ez ami ennél a cégnél folyi az mind mind a befektetők megtévesztését szolgálja,várom már a pillanatot ugyan mikor jelentik fel valahol mindezért.
Azért a befektetők elgondolkozhatnak azon, hogy milyen kis gyíkfing cég lehet az, ahol senki, de senki nem tud angolul? Így akart a világ minden részén terjeszkedni? Pfff...
Én ugy tudom Norbi a BÉT honlapján is tett arról bejelentést hogy felkérték a Brit Királyi Dietetikus Szövetségbe.
Ez nem meríti ki a befektetők megtévesztése kategóriát??
sok agyhalott azt hiszi hogy hazudozhat dietetikusokról, logókról, pénzügyi kérdésekről, tőzsdéről, befektetésről... mint Norbi... "szánalmas idióták" "gyomrom is felfordul"
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)