Százezer forintos bírságot
szabott ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a
Magyar ATV szolgáltatójára, emellett közlemény közzétételére kötelezte a
csatornát A hét című műsor egyik januári adásában elhangzott kirekesztő
tartalmú kijelentések miatt – közölte a testület: „Niedermüller Péter VII. kerületi
polgármester a fehér bőrszínű, keresztény, heteroszexuális emberek
közösségére tett megbélyegző kijelentést”. Emlékezetes, Niedermüller
Péter, aki egyben a DK alelnöke is, az ATV-ben arról beszélt, hogy „ha
megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket,
ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem
tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a
fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak. Meg azért nők is vannak
köztük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük,
hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak
össze: ebből – mondom csöndesen nektek”. A Médiatanács a bírság megfizetésén túl az ATV-t az alábbi közlemény
beolvasására kötelezte: „A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
Médiatanácsa megállapította, hogy a Médiaszolgáltató a Magyar ATV
csatornán 2020. január 23-án sugárzott A nap híre című műsorszámában
megsértette a kirekesztésre alkalmas médiatartalmak közzétételét tiltó
törvényi rendelkezést azáltal, hogy a műsorvezető a műsorszám vendégétől
a fehér bőrszínű, keresztény, heteroszexuális emberek közössége
vonatkozásában elhangzott általánosító, megbélyegző kijelentést nem
moderálta, azt nem utasította el.”
már maga a gyűlöletbeszéd izé is hadilábon áll a normalitással mi következik ezután: a gondolatbűn?! hogy lehet ezt összeegyeztetni a szólásszabadság nemes elvével?!
Ennek ez a normális módja. Arra azért kíváncsi lennék, hogy az összes bejelentésről ad ki közleményt az NMHH? Vagy most szimplán kampányol. Egyébként benne van egy bírság az ATV-nek, ami meg, ha akarja, tovább terheli Niedermüllerrre.
Szerintem meg az orbán nevében uszítanának sokan, hogy hitelt adjanak a hazugságaiknak! Nácikáznak, cigánykodnak, de nem a saját nevükben. Ha betartják a törvényt (a magyart) nem kellene törvényt sértenie az ellenzéknek!
Viccesek ezek a pitiáner szövegek, miközben a magyar miniszterelnök uszítja egyik társadalmi réteget a másik ellen + a saját törvényeit folyamatosan sérti!
Ne erőltesd! Maradjon csak meg abban a félelemben, hogy a gender-elmélet elveszi az ő nemi identitását, aztán derült égből teherbe esik. (Gondolom hím az ő eredeti identitása :)
Elolvastad, vagy csak tovább őrlődsz abban a hazugsághalmazban, amivel átmosták az agyadat? Az én köröm a családom, és nagyon szépen megvagyunk. Mi a túlfogyasztást, az energiapazarlást, a másik bántását tagadjuk. Nálunk valóban ez a normalitás. Sajnálom, hogy nálad nem...
Niedermüller TAKARODJ!