Pedig teljes erővel megy a szakállas propaganda. Most is tolják őket a hirtvn. De nem értik meg hogy a belpesti romkocsmakbol nem látszik több mint a Rózsadombról.
Dél-Korea akkor lenne "nagy szarban" ha összeomlana az északi rezsim és 20 millió éhenkórász indulna meg dél felé:)
egyébként nem véletlenül tartják ezt a sztálinista panoptikumot életben
jól el lehet vele terelni időnként a figyelmet a valóban fontos dolgokról
Törölt felhasználó2017. 04. 18. 20:21
Előzmény:
törölt hozzászólás
Több is lehet mint anyázás. De nincsenek hozzá elegen. Kivéve ha hoznak elég külföldi aktivistát mint az arab tavasz meg majdan esetében.
Ahhoz, hogy egy atomtöltet felrobbanjon kell egy két dolog. Mi például anno a gimiben úgy tanultuk a fizika tanárunktól, hogy akkoriban a "krititkus tömeg"-et magyarázta. Azóta nyilván sokat fejlődött, de a védekezés is. Szerintem leszedik úgy, hogy nem indul be a rekació. De abban igazad van, hogy nincs meg a tudásom hozzá. Inkább azt akartam jelezni, hogy mindig is hihetetlennek tartottam egy kis állam a világ ellen dolgot. A kérdés inkább valóban az, hogy akik védekeznek, hogyan akarják.
Törölt felhasználó2017. 04. 18. 19:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ketten maradtatok itt hegyesivel:)
"Moderációs esemény történt "trump" felhasználóval szemben. Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-04-21 19:40-ig"
Ezt sosem értettem. A rakétáikat lelövik még a levegőben, majd a támadás miatt pár óra alatt elpusztítják a levegőből a legfontosabb katonai létesítményeket. A katonáiknak esélyük sincs semmire, hiszen utánpótlás nélkül maradnak. Szerintem aki átjutna Dél-Koreába, azonnal megadná magát és menedékjogot kérne. :)
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)