bizony, hamis vád :-)
a "BETÖRTEK" állítás egy újságcikkben jól mutat de egy feljelentésbe ezt nem lehet beleírni. ezért mondom, hogy az origónak vannak jogászai. személy vagy tárgy ellen erőszakot alkalmazott? aligha.
(A hamis vádat úgy tudnák megúszni, ha ismeretlen tettes ellen tesznek feljelentést, csak ez ugye azért vicces mert akkor nem is a momentumot jelentik fel, hanem azt állítják, hogy VALAKI járt a szerkesztőségben.)
A TASZ nagyon furmányos!
Ezzel a "politikai" akcióval is üzennek a kormánynak, hogy ne avatkozzon be politikailag a médiába, vagy civilek aurájába! Meglátod jó hivatkozási alapot fabrikálnak ebből a momentumos akcióból!
emlékszem hasonló cikkeket írt a népszabadság 2002 februárban, hogy ha a fidesz elveszti a választásokat, akkor rendkívüli állapotot hirdetnek ki hogy ne kelljen átadniuk a hatalmat.
azt is elhitted?
"de ha meg lesz a feljelentés akkor te nem írsz ide többet ugye lehet ??"
én ezt nem mondtam, csak azt írtam, hogy ENNYIRE nem lehetnek hülyék. az origónak is vannak jogászai akik ismerik a BTK-t -- nem akarnak fejjel nekimenni a BTK.268-nak.
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)