A pártoknak nem kell bevallani? Akkor érthetőbb a káosz az ellenzékben. Jaaaa, hogy nem is kapnak pénzt külföldről? Ezen a szinten megy a hülyítés? Bocs, akkor ki is szállok ebből a témából. Erről még vitatkozni sem érdemes. :)
ez valami félreértés, a politikai pártoknak nem kell bevallani kitől mennyi pénzt kaptak. külföldről egyáltalán nem kapnak pénzt.
a civiltörvénnyel sem az a gond, hogy be kell vallaniuk, ugyanis most is be kell vallaniuk.
"Pápai Joci a rasszista Orbán-kormány hazájából jött – “tájékoztat” a eurovíziós applikáció
Romaellenesnek és diszkriminatívnak
jellemezték a magyarokat és az Orbán-kormányt az Eurovision 2017 osztrák
mobilapplikációjában. A dalversenyt Ausztriában egyfajta politikai fegyverként használták fel arra, hogy Orbán Viktor és Magyarország ellen hangolják a közvéleményt." link
Na engem is elért ez a Mókus örs húzás. :)
A véleményem a következő: Az a 16 milla, az kevés lesz, tessék még gyűjteni hozzá, mert azok az emberek akik ott találhatóak az irodában és felkerültek rá, nos a beleegyezésük drága mulatság lesz. A nem beleegyezésük pedig még drágább.
Egyébként pedig nem értem, hogy most mi is a probléma? Hogy be kell vallani ki mennyi zseton kap kitől? A fenébe. Még a végén kiderül, hogy kinek az érdekeit képviselik? :)
nem, nem szerintem, valamelyik elempés csiga nyújtott be egy határozati javaslatot ami a máltán elfogadott határozat magyar szövegét tartalmazta, de a külügyi bizottság elutasította a napirendre vételt.
"Maradjunk annyiban a momentum egy láthatatlan ifjúsági gyülekezet"
Stimmel, áprilisi mérés szerint nem sokkal voltak a parlamenti bejutási küszöb fölött. Súlytalan.
"amelyik szabadon grasszál a fővárosban"
Ahogy bárki már is szabadon grasszál a fővárosban, például amikor otthon vagyok, még én is.
"de sehol nem lehet megtalálni őket"
aki keres az talál :-) google momentum hq -- Cím: Budapest, Rózsa u. 22, 1077
"Senki ne merje vádolni a Momentumot, mert az eleve hamis vád!"
Bárki vádolhatja a momentumot, csak konzultáljon jogászával és fogászával, mert ha nem tudja nagyon egzaktul bizonyítani hogy pontosan milyen bűncselekményt követett el feketegyőr (ugyanis igen ritka kivétellel a bűncselekmények elkövetői csak természetes személyek lehetnek), akkor hamis vád alapján ellenkeresetet kap a nyakába.
nálunk nem is fognak.
máltán volt egy EU csúcs, ahol határozatban ítélték el az orosz dezinformációs propagandát.
a fidesz parlamenti képviselői nem voltak hajlandóak a határozat honosítását napirendre tűzni.
mert ugye nálunk az m1 és a kossuth rádió direktben veszi át az orosz álhíreket.
Maradjunk annyiban a momentum egy láthatatlan ifjúsági gyülekezet, amelyik szabadon grasszál a fővárosban, de sehol nem lehet megtalálni őket. Ha meg lebuktak az nem is a momentum volt, csak kitalálták, hogy látták őket.
Senki ne merje"vádolni" a Momentumot, mert az eleve hamis vád! Ezeknek nem kell sem ügyész, sem bíró, hogy figyelmeztesse őket, hogy a demokrácia az ellensúlyokra és fékekre épül! Ezek egyszerűen féktelenek és punktum!
"de az már nagyon sántít,hogy ki és milyen alapon dönti el mi az álhír és mi nem az"
ezt elég pontosan leírja a német törvény. valójában csak egy ponton különbözik a korábbiaktól (sajtóhelyreigazítási kötelezettség) az a horribilis pénzbüntetés (50 millió euró).
érdekes megnézni kik tiltakoztak a törvény ellen. oroszország magyarország és belorusszia. a sajtószabadság fellegvárai :)
Nagyon káros és nagyon utálom is az álhír,rémhír terjesztőket,de az már nagyon sántít,hogy ki és milyen alapon dönti el mi az álhír és mi nem az.Ez nagyon könnyen átcsap az egyoldalú tájékoztatásba ,magyarul cenzúra!
Nemzeti oldali fórum /műsor-, könyv-, írás-, cikkajánló/ (A magukat (nép)nemzetinek tartók topikja)