Várhatóan mintegy 300 ezer nõ fog szülni a következõ három évben Magyarországon. Sokuk számára égbõl pottyant ajándék a kormány frissen bejelentett (akár 10 milliós) kamatmentes hitele, amelyet a július 1-je után szülõ
hazudni te hazudsz csibe én itt vagyok tudom mi mennyi 1000 jurót csibe kalácsfaluban keres a magyar 4 órás eladó 870 a szoc segíly senki sem dolgozik 1000 juróért a kukás 2200-at kap ha tetszik ha nem nem utcaseprő kukás csibe
"3 gyerek után a nő nem nő" Mekkora egy bunkó vagy! Anyádnak kár volt megelleni, - ha vannak testvéreid - , mert ugye 3 gyerek után koca! Fogalmam sincs, hogy egy ekkora parasztnak lehet-e egy nő társa, ha igen sajnálom. Egyébként 3 gyerekes NŐ nem nemhogy tiszteletet érdemel,de a legnagyobb sértés, ha női mivoltát megkérdőjelezed, példaként Dúró Dóra lényét javaslom megismerni!
csibe a tényekről csiripelj nekem nem kell odamenni már rég kapom a segíjt 870 + 200 jurró / gyerek a családi pótlék + van valami lakbértámogatás is az nem sok 170 na ezé gyünnek ide a muszlimok mos tmég az is eszembe jutott, hogy ha van gyerök pár HÓNAPON belül lakást is adnak ezek a libberek kemény nagyon kemény 10 juró / nm fűtés benne van (régebben 6 volt) ja és ahány gyerek annyi plusz szoba JÁR szóval mondjuk két gyerekkel 70 nm az 700 jurró - 170 az 530 juró hát így tengődnek itt a prolik két ilyen munkanélküli proli kap 1250 jurót + 400 a gyerökkre (mondjuk most ez éppen megváltoztatták, de meg lehet oldani) haha és megélnek amíg nincs állásuk, vagy akár örökké a libberek ugyanis nem hagyják nyomorogni a prollert sem meg kell még említsem, hogy semmi sem drágább mint magyarországon
és csibe! ha befejezted a hazudozást, legalább magadnak ne hazudj, és sasold meg szépen mennyit kereshetsz kukásbácsiként a sógoroknál... de azért menj bátran! https://www.bruttogehalt.at/muellmann/
pillanatok alatt összeomlanának a szent ingatlanárak és diszkontáron vásárolhatnának a családok szemben a mostani "gazdaságélénkítő" programmal... „CSALÁD” TÁMOGATÁS https://alapblog.hu/csalad-tamogatas/ mert ez biza nem családtámogatás, hanem jobb híján mondjuk gazdaságélénkítő program...
és mijen támogatást adtak csibe? amit rögvest beszámoltak az eladási árakba? mármint a kétszeresét? az mijen támogatás? na ja az építőknek bisztos és csibe, aki mondjuk 41 éves és 20 éve gyűjtött egy jobb lakásra? rohadjon meg? képzeld rendes országban a bérből vesznek lakást a népek most néztem, hogy 1,7 százalék a thm ausztriában nem csókk csak úgy az olasz eléggé elment 2,3 körül van éppen ehhez mit szólsz?
ezt írták, IDÉZEM! megkereshető a FB oldalukon. Nem nagyon lehet vitatkozni a leírtakkal. IDÉZŐJEL NYIT --> "Olvasom az ellenzékiek (pontagyúak) siránkozását, a hét pontos családi kedvezményekről. Lesarkítva és keményen szólva üzenem nekik:... 1. Tudva az Orbán fóbiájukat, de nem értem őket, mi azzal a gond, hogy a családokat segíti a kormány? 2. Mi azzal a gond, hogy négy gyermek után SZJA adó mentességet élvezhetnek az anyák? 3. Mi a gondjuk a további kedvezményekkel, amit egyébként számos nyugat-európai ország is megtehetne a saját nemzetéért? 4. Talán ütközik a migráns tervekkel, amit szeretnének a nyakunkba akasztani? 5. Természetesen ők is igénybe vehetik, amennyiben képesek új geberációt alkotni, vagy már meg is tették! Ja, hogy erre sem képesek, mint számos nyugat-európai vezető sem!? Egyszóval, pofa alapállásba!!! Mészáros Imre"
Remélem nem vagyok egyedül itt a fórumon sem aki ezt az egész csomagot elsősorban politikai terméknek látja. Kik fogják és kik tudják igénybevenni a július 1-én 3 évre megnyíló időkapuban? Miért is akkor ...? Ki a célcsoport és ki a valódi kedvezményezett? Másodlagosan mennyi szavazatot hozhat? (Ez a 3 év egy kritikus időszak ebből a szempontból). . Talán érdemes olyan ember véleményét is megismerni aki célcsoport, de gondolkodik is. Ezzel vezeti fel, de eljut a konkrétumokig is: "Arthur J. Finkelstein szelleme végig ott lebegett a Várkert Bazár felett, mint ihletői a „legjobb tanítványuk” szónoklatának.
A Finkelstein-iskola tanulói ugyanis régóta űzik azt a játékot, hogy
olyan témákat emelnek be a kommunikációs tér középpontjába, amely
valamely (ahogy látni fogjuk, viszonylag szűk) társadalmi csoportnak
kedvez, ám a pozitív konnotáció hatását kelti egy annál tágabb
csoportban, azaz egyszerűbben fogalmazva, sokkal többeknek tetszik, mint
ahányan a közvetlen haszonélvezői. Ezáltal jóval nagyobb tömeget
vesznek meg, „fizetnek ki”, mint azok, akik közvetlenül is, készpénzben
mérhetően is érintettjei az adott intézkedéseknek. https://magyarhang.org/publicisztika/2019/02/12/hazugsagok-haloja/?fbclid=IwAR1H9uyByPVPAfvzShnHBWdrgzaHapyreifJR-RmQjN3S6j0215692GpNxE
az igen, tehát nem adnának támogatást a családoknak, de megemelnék a hitelek kamatait, ügyes vagy, tuti recept lehet... jól írták ma reggel a gój motorosok..
Nem fogod elhinni: 20 milliót kaszálhatsz Orbán Viktor egyik bejelentése alapján
Ugrás a cikkhez