Várhatóan mintegy 300 ezer nõ fog szülni a következõ három évben Magyarországon. Sokuk számára égbõl pottyant ajándék a kormány frissen bejelentett (akár 10 milliós) kamatmentes hitele, amelyet a július 1-je után szülõ
Már csak 2 gond maradt: kormányunk nem a muszlimok betelepülését ellenzi, hanem mindenféle bevándorlást. Senki más nem akar kimondottan muszlimokat behozni ide, és ők maguk sem akarnak ide jönni. A többi rendben. Na mentem megnézni, hogy igényelhetem a befektetnivaló 10 milliót.
", a családokat nem támogatnák, de a multikat igen.."
Bizony. Fletótól még az is kitelt volna, hogy csontig benyalva a multiknak, erőből keresztülnyom egy minden munkavállaló által elutasított rabszolgatörvényt.
Hála istennek, a fidesz sose csinálja ilyet. Ez épp olyan biztos, minthogy arabokat se telepített be soha letelepedési kötvényes offshore cégekkel.
most nagyon gondosan elolvastam mindkét hozzászólását. nem mondom,
hogy könnyű minden szavát követni, de szerintem nem magával
látszatvitázik, hanem rossz előzményt klikkelt meg és úgy reagált másik
hozzászólásra. de majd ő elmondja, ha van kedve.
azon amúgy gondolkodtál, hogy tőled nem elegáns a felvetés? tudod, bagoly, veréb.
az egy jó ország, amiről a köcsög rettegpajtid csinált egy ilyen loldeérdekes klipet. ki kéne menni a fényre, nem csak ilyenekből tájékozódni meg origóból, prostisrácokból
mi nem tetszik? normális nő nem teszi tönkre a testét és az egész életét 3 gyerekkel hagyjuk már kinek kell ez? mondjuk az igaz, hogy vannak akik úgy sem senkinek, nekik mindegy - szép kilátások, gyönyörű lesz a nemzet :)))))
mondjuk 3 gyerek után gyorsan jön a válás:) harangozó teri stria hegyek ésatöbbi az se normális aki ebbe az országba 3 gyereket szül 10 millió? annál sokkal többe kerül az a 3. gyerek ez arra jó, hogy egy-két évvel eltolja az ingatlan krachot és tompítsa a hitelválságot mert az nagyon rosszul néz ki amikor a 3 gyerekes családokat vágják ki a lakásból de, ha már itt tartunk, akinek már van, az rohadjon meg? akinek kettő van az szüljön összesen ötöt? én pl, babakötvény számlára utalnám az állam helyében annak lenne némi értelme - nem lehet elszórni, nem torzítja a gazdaságot de a gyerekek amikor nagykorúak lesznek értelmezhető összeget kapnak
Nem fogod elhinni: 20 milliót kaszálhatsz Orbán Viktor egyik bejelentése alapján
Ugrás a cikkhez