Szerintem nem fog lemondani ez már egyre valószínűbb. Lemondást nem interjúban szoktak tenni. Szerintem igaza van. Miért is kellene lemondania? Sokkal jobb elnök mint az eddigiek pláne Sólyomnál akinek az alkotmánya alatt teljesen kifosztották és eladósították az országot. GÖNCZ ÁRPÁD besúgó volt és 10 évig volt elnök.
a mongolok meg kiirtották a lakosság kb. 40%-át, és nem kaptak börtönbüntetést érte... akkor szabadon lehet gyilkolászni, mi? :)
pl. a börtönökben lehetne kezdeni, hogy legyen hely a politikusoknak és a csatlósaiknak :)
Nagy volt a lendület sokak részéről, most nem szabad leállni!
Az lmp sátortábort át lehet költöztetni mondjuk a parlamenthez: ott maradnak, amíg minden áldoktor képviselő le nem mond!
Az egyetemfoglaló diákok meg levadászhatnának és kirúgathatnának minden áldoktor egyetemi oktatatót és puskázó hallgatót!
Néhány transzparensjavaslat:
"A hallgatók nem hallgatnak!"
"Tanulj, ne puskázz, mert kilövünk magunk közül!"
"Plagiszűrőt minden dolgozatunkra!"
"Mindent tudni akarok - fejből!"
"Nem járatom le 20 év múlva a Hazámat - ezért soha nem másolok!"
Lehet még kitalálni, olyan nagy a kreativitás, csak tessék, tessék...
Lemondott végre. Remélem a PhD-t azért megcsinálja.
Az egészben az volt a legszebb, hogy azt nyilatkozta, hogy a legjobb tudása szerint készítette el a doktoriját. Ezt nem is kétlem. Ennyit lehetett tőle várni.
Látom nem értesz magyarul.
Ezért lefordítom neked: mindenkire egyformán.
Azaz Schmittre is, rád is (ha neked is van és plagi, akkor te is "húzás a p...ba") és persze rám is.
"- a doktori cím, tudományos fokozat jogtalan viselőjének hatályban lévő megbízatása automatikusan megszűnik. "
Ez akkor most " Elnök Úrra " is vonatkozik ugye? Vagy rá nem, mert sérthetetlen?
Ő már lebukott, tehát húzás a p...ba.
Ahogy pénznyelő szokta írni: öngól!
nem is kicsi....:)))
Nyilván lennének, akik még megbuknának. De:
1. Schmitt >90% feletti lopása még így is kilógna a sorból.
2. SEMMENNYIRE nem mentené fel Schmittet. Aki ráadásul az ország első embere (nem csak mondjuk egy sima képviselő), szóval neki még ebben az esetben is mennie kellene simán.
Kolléga úr, ha Schmitt úrra (70 éves ember) gondolsz ő többekközt közgazdász. Évtizedekig volt vezető különböző gazdasági intézményekben. Javaslom ne ragadtassuk el magunkat....
Törvényjavaslat:
A Magyarországon kiadott doktori címek és tudományos fokozatok minőségének és megbízhatóságának megóvása érdekében az Országgyűlés alkosson törvényt:
- minden korábban plágiumszűrővel meg nem vizsgált doktori cím vagy más tudományos fokozat megadásával zárult mű felülvizsgálatra kerül a legkorszerűbb informatikai eszközök felhasználásával,
- amelyik megfelelőnek minősül, az minőségi tanúsítványt kap erről a tényről,
- amelyik nem, attól a doktori címet, tudományos fokozatot visszavonják,
- a doktori cím, tudományos fokozat jogtalan viselőjének hatályban lévő megbízatása automatikusan megszűnik.
Gyurcsány hazudott, mégsem mondott le, szerintem , így ő se mondjon le ! Egyébként azt kellene megbűntetni, aki elfogadta a doktoriját, másrészt a fél ország diplomáját elvehetnék ennyi erővel.
nekem az a legnagyobb vicc hogy orbánc éppen a smitt által aláírt hazug orbáni alkotmánnyal védi smitt sérthetetlenségét...:))) ez már több mint kabaré
A fejét nem kellett volna ütnie, most annak isszuk a levét, hogy kissé megsántult rá. Győző meg a többi kommunista haverja is elférne a Sándorpalotába akik besegitették viktort az egyetemi koleszba anno.
Én sejtettem,hogy ártatlan de nem voltam biztos benne,most már tudom,hogy mi az igazság,mert megosztotta velünk ijen egy igazi álamférfi...és bekéneperelniezöszesdikszlexikáshüjét.
Orbán most győzködi az apját, vállalná-e a köztársasági elnöki kulcspoziciót, mert másban már nem bizik meg! Legalább Ő keménykezű ember hirében áll, aki néhány pofont is kiosztott fiának annak idején. Szerintem nem is irna mindent alá olvasatlanul. Orbán Győzőt a Sámdor palotába!
Nem az IQ számít. Most Schmittnek könnyebb lesz PhD-t szereznie, mint '92-ben kisdoktorit. Csak Orbán kell hozzá. Mint a székben maradásához. Ha Orbán is azt mondja, hogy megérdemli, akkor lesz neki. Ez ilyen egyszerű egy autokráciában. Ne feledd: nincsen, csak egyetlen objektív igazság. Azt meg Viktor mondja meg.
NE MONDJ LE PALI !!!
Hajrá Pali!!