Persze,most mondjam azt hogy ov ezt elore latta? A hataron tuliak pedig arra adjak a voksukat aki segitett nekik....lasd ukranok bejuthatnak az unio munkaeropiacara......sajat szemszogukbol nezik ov cselekedeteit,allitolag tobb ezeren ugrasra(szavazasra)keszen mar szabolcsban vannak.
választás miatt ne sírjál.. megszerzett jogokért,na meg visszamenőlegesen nem etikus, nincs joguk belenyúlni!! Csináljonak Mészáros L. 2-tőt 3-at és ígytovább még boldogbb lennék..
Egy párszót,miért a munkáspártban van annyi erő Jó lenne úgy ellébecolni életünket!! Még Pénznyeleőnek:hát igen mert hsz-eidben kétarcúságot vélek felfedezni.. most főleg kapányba..
pontosan így van , én az én szempontjaim szerint ítélek / ki másé szerint kellene? én én vagyok, nem más :-)/...ha valakivel üzletet kötök, akkor ott nem ártalmas, ha az érdekeim érvényesülnek....ezért mondom, x-eljen ( gondolom a legtöbben így tesznek ) mindenki belátása, érdeke, meggyőződése szerint, és a végén amelyikből több van, az dominál, nem így kerek??
Vissza se kell lépniük, ha a szavazók tudatosan a legerősebb ellenzékire szavaznak! . Én így teszek, és ezt tanácsolom mindenkinek. (((Te írtad ez is megdőlt))) mond már valamit is úgy tesznek ahogy Te szeretnéd..
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül