-na ne már akkor Te is magadból indulhatol ki, ítt ezt mondja ott Euba meg mást Óhh hát ezt rövidebben is írhattad volna..::)))) jaj de hajlékony a gerinced.. (igaz oda igazodok ahova elvárják,üzletileg beljebb leszek Eus szempontok az elsők)
A felső határ nélküli migráns befogadással megint öngólt rúgtál. Ezt is Orbánék teszik. Nekem sem tetszik, nem is szavazok rájuk. Tegyél így te is. . Ukrán bűnözőknek adtak állampolgárságot. Él még a program? IGEN. Van limit? NINCS. Befogadtak 20000 kötvényes migránst. Hatályos az ezt szabályozó törvény? IGEN. Van limit? NINCS. Befogadtak bő 4000 muszlim “menekültet”/migránst 3-szorosan túlteljesítve a kvótát. Zajlik a további befogadás? IGEN. Idén már közel 200-nál járnak. Van limit? NINCS.
"Mért kell Mo.-ra Tömeges BEVÁNDORLÓKAT BETELEPÍTEN???!!!" . Komolyan írtam lent: tényleg tedd fel Orbánnak a kérdésedet. Kifejezetten érdekelne a válasza. A parlamentben elmenekül a kérdések elől, főleg ezek elől, újságírók fel se tehetik, mert előre kell egyeztetni a kérdéseket, ha meg lerohanják vele, onnan is elmenekül, vitára nem hajlandó senkivel, ha egy rendezvényen bekiabálja valaki, akkor meg úgy tesz, mintha meg se hallotta volna. . Szóval bíztatlak, hogy tedd fel a kérdésedet Orbán Viktornak. Remélem, neked válaszol.
Jaj én eljövendő KVÓTA DÖNTÉS(Juniusra gondltam,nem pszlicsári dologra) Jön az Európai méretű dontés életünket meghatározó/befolyásoló Migránsok BEFOGADÁSÁT MEGHATÁROZÓ: FELSŐHATÁR NÉLKÜLI KVÓTA BEVEZEÉS.. na most aki nem szavazza meg az Euban (Miniszterek közöl) az rossz ember lessz??!:):) maradjunk már az előttünk álló feladatoknál.. Eu tanács előtt te meg szavaznád a KVÓTÁT... Vagy ahogy a választott minisztered gondolja.. előre vettem nagyon a felmerülő aktuális kérdést...
Találós kérdés Fidesz hívőknek. Ki írta/mondta ezt? . "...támogatást és segítséget nyújt a menekült illetve oltalmazott státuszt megszerző személyeknek, annak érdekében, hogy az elismert személy minél hamarabb beilleszkedhessen a magyar társadalomba" . A. Soros B. Brüsszel C. ENSZ D. Orbán-kormány alá tartozó Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal
"Mért kell Mo.-ra Tömeges BEVÁNDORLÓKAT BETELEPÍTEN???!!!" . Tedd fel a kérdést Orván Viktor miniszterelnöknek. Hátha neked válaszol. . Az Orbán kormány ugyanis ukrán bűnözők tömegeinek adott állampolgárságot, befogadott 20000 kötvényes migránst és bő 4000 muszlim országból érkező menekültnek hazudott migránst.
Szimplán csak hazudnak. Mást nem tudtak kitalálni arra, hogy megmagyarázzák maguknak, hogy 3 évnyi hőbörgés ellenére Orbánék mégiscsak befogadtak 4000 muszlim országból érkező "menekültet"...
Már válaszoltunk rá többen is.. 1. Migránsokat, "menekülteket" Orbánék telepítenek be. 20000 kötvényes és bő 4000 muszlim "menekültnél" tartanak. Csak idén az első 2 hónapban már 200-nál járnak. Mind tény. . 2. Senki nem akar ide muszlimokat betelepíteni. Tehát a kérdés egy durva hazugságot foglal magába. Keresztény vagy? Akkor ajánlom figyelmedben a tízparancsolat 8. pontját: NE HAZUDJ.
https://www.youtube.com/watch?v=uTrCQW96Cjg a muszlim orszagokbol ilyen KERESZTENYEK erkeznek ok,
akiket az allam befogad, mert ugyanolyan terrorban elnek, mint
Nyugat-Europaban a keresztenyek az oda betelipetett MUSZLIMOK MIATT ... a kerdesem valtozatlan: miert kell Magyarorszagra tomegesen betelepiteni MUSZLIMOKAT? kérdezem én is...
"Orbanek 4000 menekultje ahhoz a 100000-hez kepest kevesebb nagysagrendileg, amit mar be kellett volna fogadni Brusszel szerint!" . A kvóta 1300-ról szólt. Ismered a tízparancsolatot? VIII.: NE HAZUDJ... . Amit meg az USA-val kapcsolatban írtál, az totál melléduma, kérdezd meg az USA illetékeseket. . "Hogy van az, hogy USA allampolgar Soros-t legmagasabban szinten fogadja az EU, es az o tanacsai alapjan hajtjak vegre a bevandorlasi programot?" . Ez megint Fidesz hazugság. Keresztényként illene betartanod a tízparancsolatot és nem hazudnod, főleg nem ennyit. Megjegyzem: Soros magyar állampolgár is.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül