Várja mindenki, hogy a standardba kerüljenek. Amit kellett megtették. Amit kérnek még hozzá azt teljesíteni fogják és utána lesz emelkedés. (Nem hamarkodják el a döntést a bírálók.)
Nemes gesztus! De az üzleti világban egyre inkább a vadnyugat törvényei érvényesülnek. A sikerhez a pénz csak egy feltétel a sok közül. Nálad a pénz, a tudás, a tapasztalat, kapcsolatok együtt megvannak. Én (a jelenlegi tőzsdei ártól függetlenül) egyre jobban érzem, hogy nagy sikertörténet lesz!
Meg az is kérdés (részemről), hogy a mai részvény ár mellett vajon mennyiért lennének hajlandók az intézményi befektetők részvényt jegyezni. (Mert ha a cégnek az a szándéka, hogy a részvényekért kapott pénzt a bankba teszi, akkor azt a befektetők részvény vásárlása nélkül is megtehetik.)
viszont a tőkeemelés hígító hatású. itt van az a bizonyos kérdés (menedzsment teszt:)) hogy magasabb megtérüléssel tudjátok-e befektetni a kapott összeget a tőkeemelés árához képest.
Miért nem akar senki adni nekem 1000 db-ot 940-ért? (Bár megfogadtam, hogy nem veszek 900 felett, de önmérsékletet tanúsítok.) Itt a lehetőség: dobjátok rám!
Hát ezt egyrészt őszintén sajnálom, mert a fizetésen túl még részvény juttatást is megérdemelnél. Másrészt - mint részvényes - örülök, hogy nem kell túl sok embert eltartanom.
Ahhoz tervezőket, anyag beszerzőket, kivitelezőket, engedélyeztetést intézőket stb. kellene foglalkoztatni akik emelnék a költségeket, kiadásokat. Így kényelmesebb.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf