A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Röhög a májam....
Jobbra 8.10 es...lecsap az mnb....
Mire csap le?
Milyen törvény alapján?
Mi a f.... Van itt már?
Vagy lehet, hogy a kuszaszemű banda elől elvittek vmi jó kis követelést?
Kemény és igaza van!
Nekem is volt deviza hitelem, igaz csak két éves 2003-2004-ben, chf alapú volt és azt hiszem 150-160 között volt az árfolyam.
Kérdeztem a fószert ha duplázódik az árfolyam, mennyit fog emelkedni a törlesztő. Azt mondta, na ezt még senki nem kérdezte meg tőle, de megmondta ezen a futamidőn két és félszeresére.
Kérdezem tőle, hogy egy 20 éves hitel esetén, el szokták ezt mondani, hogy a chf árfolyam nem szentírás. ÁÁÁÁ nem lesz ott baj, mitől emelkedne akkorát.
Szórták a deviza hiteleket, volt olyan bank, ami nem is adott ft alapú hitelt, azt mondta, hogy amire kell arra csak deviza van.
"A megbízás és a hitelesítés lapja kilyukasztva, piros-fehér-zöld madzaggal a két lap összekötve, piros-fehér-zöld kerek bélyeggel leragasztva."
teljesen jól van így, ezt hívják összefűzésnek. Ezt akkor alkalmazzák, ha több iraton kell ugyanazt az aláírást hitelesíteni. Nem kell többször kifizetni a hitelesítést csak egyszer, összefűzik az iratokat a hitelesítéssel és kész.
Neked csak egy oldalad volt, ilyenkor a hátlapjára szokták nyomtatni a sablon szöveget ami maga a hitelesítés.
Nyugodj meg, el kell fogadják így is hivatalos iratnak! Sajnos nem ezen múlik,hogy mikor kapod vissza a dolgaidat! Azt hiszem hamarabb fogsz hazaérkezni (akár hosszabb idejű utadról)minthogy átutalják a vagyonodat!
Tisztelt Fórumtársak! Tegnap voltam a közjegyzőnél. Megtörtént a hitelesítésem. most adnám fel a transzferálási megbízásokat és látom, hogy a közjegyző hivatalos szövege és aláírása egy A4-es lapon van gépelve. A megbízás és a hitelesítés lapja kilyukasztva, piros-fehér-zöld madzaggal a két lap összekötve, piros-fehér-zöld kerek bélyeggel leragasztva. Mit csináljak? Én vidéki vagyok, meg legkézenfekvőbb számomra, hogy helyben levő intézményhez transzferáltatok. Jövő héten külföldre kell mennem és nem szeretnék időt sem veszteni. Valamely hozzáértő sorstárs tudna tanácsot adni? Meg fog így is felelni a megbízásom? Köszönettel várok valamelyőtök válaszára.
Ott pedig vannak jócskán mínuszos számlák nagy összegekkel, amik a chf elengedésnél keletkeztek.
Szerintem simán meglépik.
Ezt az alkut lehet titkosan kezelni, amikor befektetők magánvagyonáról döntenek?
Mi az hogy titkos alku? Nem a jaltai paktumról van szó, bassza meg. Így a legtisztább és legrövidebb a fa szemszögéből. Nem lehet olyan ügyfelet megkárosítani, akinek mindene megvan. Az az övé, nem neki kell másik hiányát kifizetni. Az annak a felelőssége, aki tőkeáttétellel kapzsi volt.
Törölt felhasználó2016. 05. 13. 15:41
Na akkor én is idemásolom,remélve hogy ennyire nem szemetek.
"E vitát a TEBÉSZ-hez eljutott információk szerint most egy titkos alku zárná le, amely alapján a szövetség szerint a vétlen ügyfelek viselnék a veszteségeket. A PSFN ugyanis a hiányos és a pozitív magánszámlák egyenlegét összevontan kezelné, így a néhány mínuszos számla veszteségeit a többi ügyféllel fizettetné meg. "
itt bővebben:link
Egyre inkább az látszik, hogy ez a psfn nem más, mint takarító cég.
Az ügyeiket böngészve egyértelmű, hogy részben fosztogatásra, részben pedig a barátok lopásainak elkendőzésére, legitimizálására hozta kuszaszem létre.
Saxo ügy.
Milyen bíró az, aki elfogadja hogy a fa az ügyfél vagyont a bc saját vagyonaként kezeli, a bíróság előtt tett nyilatkozatában így mutatja be? Milyen bíró az, aki a valós tulajdonosokat elzárja a perbéli jogérvényesítéstől, kitiltja a tárgyalásról? Mit követ el a bíró ha partner a rosszhiszemű pervitelben a felperessel?
Persze, csak költői kérdések ezek, sajnos a válasz adott, ocsmány , korrupt tolvajok ezek mind.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546