A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Biztos vagyok benne, hogy a "nagyok" sem kaptak még semmit! Mint már valamikor közöltem nekem is jóval 10M felett van beragadva méghozzá dollárban. Az érdeklődő ügyvédemnek is azt mondták, ha nem tetszik lehet perelni! A "csuti szaporítóanyag és polt" féle országban sajnos nagyon nagy legények, eléggé tehetetlenek vagyunk a magyar "igazságszolgáltatás" közepette!!!!!Jöhet a nemzetközi bíróság, csak az viszont hosszadalmas lesz!
A Quaestor brókerbotrány károsultjai az ország több pontján, így Szegeden is csendes demonstrációval tüntetnek holnap a FIDESZ kormány törvénytelensége ellen, a jogaik mellett.
Arra kérünk, hogy lehetőség szerint Te is vegyél részt a megmozduláson, fejezzük ki közösen szolidaritásunkat a károsultak iránt.
Időpont: 2015. október 16. (péntek) 14 óra 45 perc
Helyszín: Megyeháza (Szeged, Rákóczi tér)
Beszédet mond: Szabó Sándor, országgyűlési képviselő
A csendes demonstráció végén átvonulunk a Bíróság épületéhez és ott zárjuk a rendezvényt.
Tisztelj meg bennünket részvételeddel, hívd barátaidat, ismerőseidet is!
Szeged, 2015. október 15.
Tisztelettel:"
megpróbálom kiterjeszteni a BC és többi károsultra is....
megint mondom..
tényleg a nagy befektetők közül senki nem csinál semmit? se nem perel sem semmi, ezt nagyon nehezen tudom elhinni, aki 100 milliókkal ragadt bent nem hiszem el hogy nyugodtan alszik, sőt aki BEVA fölött van az sem!!
vagy arra is gondoltam lehet megkapták a nagyok és csak mi őröljük egymás idegeit?
Az elszámolás jelenleg is tart, így a Buda-Cash nem tud pontos időpontot adni annak közlésére.
Törölt felhasználó2015. 10. 14. 21:31
Hopeful - visszaolvastam, de sajnos nem találom, hogy milyen információkat tettél közzé. Megtennéd, hogy megírod újra, vagy a hozzászólásod számát megadod? Köszönöm!
Egyébként nálam semmi, azért hallgatok, mert egyszerűen nincs miről beszámolnom, sajnos.
Én csak azon gondolkodom, hogy jó páran gyűjtik a dolgaikat, amivel perelni akarnak.(MNB, állam stb)
Ha ez ennyire korrekt helyről van és mondjuk van is rá bizonyíték, akkor evidens a bíróság? Ha nincs rá csak a korrekt helyen is csak biztosra veszik az aljságokat és csak belső infó alapján veszik biztosra, akkor meg hallgatni kéne róla, mert csak a kedélyeket borzolják.
Most akkor mire gondoljunk, hogy ügyfél vagyon 1% vagy 0% és csak a BEVA maradt, mert többit ellopták vagy az ügyfélvagyonhoz nem nyúltak, de a felszámolás során seemit nem fognak visszaosztani? Vagy mi a túró van?
Ha nekem ilyen infókról lenne bizonyítékom, tudnék mit cselekedni. Ha meg nincs, akkor beszélni mindent lehet.
Ne vedd sértésnek Hopeful, nem volt szándékom megbántani téged, csak a korrekt helyektől már a tököm ki van.
Arról nincs infód, hogy mikor lesz hiányközlés és kiosztás és a beva felé jelentés?
Szerintem nyugodtan leírhatod,mert itt Balázska kivételével mindenki a legrosszabbra számít. ha 0-nál több egy picivel akkor ugyanarra gondolunk./azt hogy ki lopta el, csak az marad örök kérdés.
A 30 IQ-d következtetéseivel nem tudok és nem is akarok vitába szállni.
Nyertél.
Mindenki visszakapja azt amilye volt, sőt meg is duplázzák a vagyonát mivel ott az a rengeteg sok pénz Karácsony Miklós számláján, és azt is kell tenni valahová.
De téged miért is izgat ez ?
hiszen már megkapál mindent.-nem ? :)
Még jobb is,hogy 68 és nem 62-tő...Igen tudom,hogy ismeretlen nevű ember nevére vett papírokat vett,de megtalálták és ez a lényeg ergó megvan a pénz,csak a papírokat át kell váltani és kész...
Nem hiszek neked !!!Mert csak ilyezgetni akarsz itt mindenkit senkit sem érdekel,hogy mit írsz azt hallottál amit,te akarsz hallani,de úgy sem hiszem el.Kár volt ezt is tényleg le írnod,vagy hal tudsz valamit akkor írd le ,nem csak a szád járjon...Mindegy nem hiszek neked akkor sem...A lefoglalt 62 milliárdal akkor mi van mert megtalálták szóval abból bőven jut mindenkinek.Na ezzel mit csinálsz ezt is megcáfolod,vagy mi?
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546