A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
fülkés keresztapa kapott néhány gyomrost a múlt héten, ami tűrhetetlen!... az ilyen visszacsapásokkal vezeti le a dühét(?)
a haveroknak gondolom szóltak vigyék onnan a lét, az ott maradt spekiket, -főleg-, ha nem fülkés barátok- jól megsz@patják? ha kapnak is vissza vmit, most, hogy fordulni látszik a trend is.. majd a 180napos átlagáron elszámolnak velük 6milláig ~félév múlva...oszt jónapot...szvsz
én gyakorlati ember lévén a jövőre gondolva a maradék pénzt ami egy másik kis cégnél van a héten el is hozom ennyi!!
Csak nehogy bank csőd cunami alakuljon ki, hogy más is ugyanezt teszi majd!!!
őszintén sajnálom, megértem az aggodalmad.
A beva garanciára mindenképp számíthatsz, akkor is ha kevésnek tűnik ott most erre a pénz. Ezt tuti megoldja a beva, állam.
a többire sajna ne nagyon.
Van pici esély arra, hogy az állam felismerve a felelősségét, esetleg javít ezen kicsit, de szerintem nem fog.
Sajnos van kockázat. Nem csak árfolyam, hanem intézményi. Nézd meg hová teszed a pénzed, még ha drágább is egy kicsit. Diverzifikálni. Nagyot nyelni, és újrakezdeni. Most sötétnek és reménytelennek tűnik, de hidd el, utólag már nem így fogod látni.
Én időnként ellenőriztem a portfoliofinancial-nál, hogy megjelenik e a kötésem és eddig még mindig megjelent. Ma is. Nyilván ez sem tökéletes biztonság, de legalább látszik, hogy valóban végrehajtják a megbízásaimat és nem csak kimutatást kapok róla. (RC)
"hungi" régen küldött levelet AKTUÁLIS IDŐ PONTBA
Ők nem érintettetek!!!!!!!!!!
Egy ilyen és ilyen Bank bedőlésnek
következményeitől ne tartsunk!!!!!!!!
Mint egy Önigazolás féle
régen még az internet előtti időben ez úgy ment, beadtam a megbízást személyesen, újságban kötéslistában úgy láttam teljesült az eladás, nyertem is, aztán közölták, ja az nem is az enyém volt
azért érzem ezt hálátlan megoldásnak, mert én valóban saját pénzel, hosszú évek alatt, sohasem hitelből, áttéttel, vagy devizával kereskedtem. Szerettem volna biztosabb jövőt, valami egzisztenciát, több ezer másik, hasonló emberrel együtt. soha nem volt hitelem, abból gazdálkodtam ,ami van. mégsem leszek "megmentve" bocsánat, hogy talán személyesebbre sikerült a hozzászólás. vajon, mit tehetek?
filter, sok évvel ezelőtt volt egy játék egy napilapban tán még tőzsdejátéknak is nevezték
naponta voltak új kombinációk leközölve, szemmel úgy nézett ki jó nagy az esélyed a nyerésre
aztán megjelent valaki kombinatórikából PhD-zni egy olyan dolgozattal amiben a mögötte levő modelt mutatta be, amely lényege az volt hogy a látszólagos nagy esély ellenére senki sem nyer
a tőzsdén annak van ára, amire volt kötés...
És mi van a tőzsdén kívüli eszközökkel???
Egy eszköz piaci értékének meghatározása nem egyszerű feladat, ha nincs likvid piaca. Gondolj egy ingatlanra, strukturált termékre, összetett ügyletre.
Vigyék a Bankot érdekel minket CSAK A PÉNZEM LEGYEN MEG- Dá hát soknak,java részének 10mila sőt több az ott levő részvényben
lévő megtakarítása- ELÉG COMBOS-
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546