A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
hogy tudják eladni nélkülem..
-ja Globálba kell nézni "kapisgálom"
Mer így nézve én értem is a Cég felel
Nincs eladva mert nem járultam hozzá
Őszkészlet meg fogyott-
Na rajtam verik le- tiszta már-
na még 1 szer:
A Buda-Cash Brókerház Zrt. 1997. április 14-től a Beva tagja, a vele szerződött befektetők értékpapírszámláján nyilvántartott értékpapírok, illetve az ügyfélszámlán nyilvántartott pénz a Beva biztosítása alá tartozik. A meglévő eszközöket a tulajdonosok részére a Társaság ki fogja adni, a Beva általi kártalanításra az ügyfelet megillető, de ténylegesen hiányzó, ezért a Társaság részéről ki nem adható pénz, illetve értékpapír tekintetében fog sor kerülni.
Igy lehet,biztos van benne politika,nem mindegy kihez kötödnek ezek a "bankok" lajoshoz vagy a ge@ihez.
Az viszont tény hogy teljesen felemésztették a beva eszközeit ezek a Magyar intézetek.
Széchényi bank és társai az obát szivták le,mondhatni oboáztak az állam csöcsén.
én úgy értelmezem az eddig olvasottakból, egyéb infókból, hogy: pl. vettünk 100.-an fejenként 10 db valami =1000 db. a "leltárnál találnak 900.-db.-ot. azt elosztják és fejenként 9 db miénk és bukta 1 db, ami már beva alapba tartozik. ugyanez kp állomány kéne 1 mrd, de vam 800 mill. felosztják és a 200 mill beva alapos
MOST ARRA KÉRNEK ADJÁTOK BE A SAJÁT
"ELISMERT" (BC- TE KÖZÖTTED)
LÉVŐ PAPÍROKAT-
KEZDŐDIK EGY TORTÚRA-
NEM LEHET AZT HOGY NÉKED,KÜLÖN MEG NÉZZÉK
CSAK A TE RÉSZVÉNYED VAN-E MEG-
A részvénye darabszámában is lehet hiány.
Ha valaki vett 5000 Richtert, ő neki ez az egyenleg ment ki, ez a Keler-nél van elvileg.
De ha valaki a tulaj tudta nélkül ennek fedezetével spekulált a BC.-nél?
Ilyenkor mi van?
Lehet, hogy fele részvény ráment a pozikra kényszer értékesítette a bróker.
én szeretném úgy értelmezni, hogy ami megvan, az nem képezi a Beva elszámolás alapját. beva alapot a hiányzó képzi
ezért mellékeltem a teljes linket is
felosztják- jut is marad is-
Csuda lesz ez ez is olyan,mint 6millióig jó vagyok-
6milkával mire megyek mikor 16-ban vagyok érintett jó eus törv. ez is na ne-hogy megsértődj-
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546