A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
az lehet egy név alatt két Számla- Mennyiséget(Ft-ot)Limitálják????????
Egy főre kivetítve van ez???
Akkor nézek nagyot egy megadott Név alatt
2Xer nem vehetem Fel az BEVA-nal
kárösszeget,igényemet
te meg minek hazudozol itt?
vastag a bőr a képeden... vagy érintett vagy, csurrant-cseppent neked is valami az elmúlt 1,5 évben elkövetett csalásból???
1) szász károly az átfogó vizsgálatot zárta le 2010. szeptemberében
2) Antali Károly: "Én azt gondolom, hogy a felügyeleti jelentéseket ismertem, hiányosságok voltak, de hogy bűncselekmény történt volna, ilyen gyanú bennem soha nem merült fel" - te hazug, mond csak mit ismert el az FB-s? azt, hogy voltak szabálytalanságok? picinyem, azok mindenhol vannak. vannak ilyenek a NAV-nál, vannak ilyenek az MNB-nél, vannak ilyenek a fidesz könyvelésében, stb...
3) az MNB terel, ők, mint felügyeleti szerv vizsgálta és hagyta jóvá a DRB csoport fiktív!!!!! feltőkésítését és bankká alakulását. a matolcsy által odavitt tapasztalatlan, szakmailag nulla csatlósok. akik tudománya az összeadásban ki is merült, és annyit se vettek észre, hogy az a BC adja a tőkét a feltőkésítéshez, amelynél a DRB tagok a kötvényeiket elhelyezték, és a senki MNB-sek egy egyszerű analitikai vizsgálatot se rendeltek el ezzel kapcsolatban, csak bő egy évvel később, a fidesz holdudvarból hullaseregként kibukó fidesz körüli bankok, szövetkezetek látványos összeomlása közepette....
ez picinyem a fidesz botránya, az első pillanattól kezdve. egy ilyen után egy legalább színleg korrupciómentességre törekvő államban az egész MNB vezérkart kirúgnák és minimum felfüggesztett börtönévtizedeket osztanának közöttük. csakhogy a fidesz nem arról híres, hogy elítélnék a korrupciót.
Engem nem érdekel milyen csalás volt!!!
Befizettem az nyereség adót!!!
Ha nem kapom vissza a pénzem akkor kérem vissza a befizette adót!!!
Mert a nem létező pénz után nem lehet(kell) adót fizetni sem.
Egy név alatt-hogy lehet két számlát
vezetni!-nem sántít ez! felborul mondjuk-
Broki cég
BEVÁ-nál meg Egy(1) név alatt lévőt veszik
alapul!! Ugyanarra a névre NEM FIZET AZ KÉTSZER -Mindenképp a másik 6milliót szét
kell írni-még ha nehezünkre esik is!!
Gondolom mindegyik oldal tudja, hogy vannak közöttük csalások. Most már a jobboldalon sincs olyan nagy összezárás, hogy lepleznék MINDENKI csalását.
Az is szempont lehet a kártalanításnál, hogy a TELJES nyilvántartás manipulált volt, tehát nem csak a 'piros autókat' érinti a károkozás. Csupán ment az 'itt a piros, hol a piros' játék. Mégsem az a nyertes, ahol épp megtalálták, hanem mindenki károsult, akit tudtán kívül belerángattak ebbe a játékba. Szerintem is közösen kell a kockázatot vállalni.
Látom, fingod sincs, hogy mennek az fb-ülések. Hagyjuk.
Azt nem látom, hogy miért ne nevezhették volna ki kormánybiztosnak. 2009-ben volt ez ellen valami felróható?
A 2010-es vizsgálatot 2010 szeptemberében zárták le, azaz fél éves FIDESZ-kormányzás után, Szász Károly írta alá.
Ha a FIDESZ szerint nem jó az 5 évenkénti vizsgálat, akkor az 5-6 alkotmánymódosítás mellet miért nem fért bele ennek megváltoztatása? Másra nem tudok gondolni, csak arra, hogy nekik is jó (volt) az 5 év.
ráadásul 1 millio feletti résznek a 90%-a biztosított 6 millióig nevetséges és ugyanakkor szörnyű is!!!!!
csak így tartsunk befektetési számlát ha ezzel tisztában vagyunk!!!!
Törölt felhasználó2015. 03. 09. 09:58
Előzmény:
törölt hozzászólás
ja igen azonnalit(promt) nem éri el
Sok Eladás mit generál??
Lehetne/jöhetne nekem is az egész vissza-
mikor?? 3év múlva- lehet nem is élek már!!
Hát tudják forró fejük vagyunk és ráugrunk
a BEVÁ-ra- Ki van ez találva..............
Törölt felhasználó2015. 03. 09. 09:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a teendő az embernek ha van számlája a bc-nél? Ki kell tölteni valamit, vagy a kártalanítás automatikusan történik? Illetve hova küldi a beva a pénzt? S mi van azokkal akiknek vállalati pl btel kötvénye van a BC-nél? Azt át transzferálják valamelyik másik szolgáltatóhoz? Vagy hogy lesz?
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546