A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
hát ez az, nekem ezt mondták, de ebben sem vagyok biztos már,
mert,
én is erre gondoltam pont, hogy a saját kibocsátású kötvényekre csak a cég saját tőkéje lehet max. garancia.
Félreértések elkerülése végett a Questor vállalati kötvény esetén, amennyiben a Questor nem tudja lejáratkor kifizetni a kötvény értékét, abban az esetben semmi féle garancia nem játszik. A BEVA is csak arra szól, ha az ügyfélszámlán tartott eszközzel nem tud elszámolni a Bef szolgáltató, az eszközön elszenvedett veszteségre no garantie...
Btw egy vállalti kötvény esetében a vállalat az egyedüli garantőr ;)
Ezek szerint a bc-s fiúkkal még nem állapodtak meg vagy lehet hogy annyi jelenlegi patkány érintett, hogy nem is lehet őket bántani???
Hogy van ez?
Szét lehet lopni mindenkit, tönkre lehet tenni két megye gazdaságát, életét?
kis szarháziak bilincsben , nagyok szabadlábon, Vitya szerepelt
Egy jót, pénz ellopva, hajrá Magyarország
igen...hívott is bróker hogy menjek be mert maradt ott még valami aláírni való ..
Január környékén volt az ellenőrzés, igen..nekem is mondta hogy ellenőrzés volt.
remélem ez már "friss" ellenőrzés volt, a mostani "tökösebb" ellenőrökkel, igy mindent rendben találtak..
Meg azért Qu...r nál nem tukmálnak az emberekre mindeféle részvényeket...nem hívogatnak állandóan.
Sőt nekem a real time -on az Erste portolion -n van..
s mindig látom ha berakok valami az ajánlati könyvbe...
az egyenlegemhez is elvileg csak én férek hozzá...bizakodjunk..
Határidős topikban vagyok mindig..majd nézzél be közbe oda..egymás között valami infót megosztunk stb..
hadd kérdezzek már valamit: a bankoknak pl. az OTP-nek lenne most annyi fedezete, hogy ki tudjon fizetni minden ügyfelet, ha hirtelen minden üf. a pénzét akarná vagy neki a likviditás biztosítása a feladat?
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546