hát persze, csak annyira szeretett volna már kiprovokálni tőlem valami közvetlen reakciót (de hát ahhoz nagyon kevés, és balu írt neki, hogy milyen genya, inkorekt már)
erre én mindig azt szoktam mondani, hogy aki ismer az el tudja dönteni, hogy milyen is vagyok valójában, aki meg nem ismer, az ez után sem fog, így semmi relevanciája sincsen, hogy mit gondol. (egyébként többnyire semmit sem gondol, mint ahogyan hasonló szituban engem sem érdekel, ha két ismeretlen veszekszik és egymást szidja)
nekem alibim van, gép közelben sem voltam nagybüfi utolsó törlésénél:) (pedig engem szeret a legjobban, balu a tanú rá, utánam jött a mol topikban is el kezdett köpködni rám, vigyázzanak velem, stb):)
Viszont ha valóban éber marad a modi, akkor felhívom az ide író ismeretlen nick nevüek figyelmét, hogy megérkeztek amerikába, egy rossz kézmozdulat és már ki is vannak lőve:)
Razbit én nem láttam még, mert nem vagyok facebook-os , Kanga szerint nagyon szemrevaló, meg neki máshova is , de nem akarom Razbit megbántani, ő nem dóri.Mennyi most az eper, holnap nem dolgozom, a barátnőm kedvenc tápláléka a cseresznyével együtt.
az ötlet brilliáns. Igazából én tudatosan, vagy tudat alatt nem kapcsolom be és nem az előfizetés díja miatt. Realtime adattal annyit szívtam már, mert a lendület lázba hozza az ember és akkor néha elhamarkodottan születik döntés. Így meg jó magasan, vagy alacsonyan néha beteszi az ember napokra és közben a hírek és a folyamatok hatására van idő korrigálni. Ha meg nagyon magasan megveszik, vagy alacsonyan odaadják, azt később nagyobb eséllyel lehet nyereségesen lekereskedni. Persze így sokkal kevesebb a tranzakció (meg a brókercégek jutaléka is).
Nem lenne nagy dolog összerántani egy olyan progit amivel egy előfizetéssel szét lehetne pár embernek osztani a realtime adatokat... Érdekel valakit az ötlet? :)
a késleltetett adatoknak az a varázsa, hogy nem nagyon hoz tűzbe szinte semmi, mert mind a kitörést, mind a bezuhanást úgyis lekési az ember. Akkor meg minek idegeskedni rajta. :)
:)
de kár volt elmondanom. Eddig abban a boldog tudatban éltem, hogy az életem már nem volt hiábavaló, mert valamit végre elértem az életben. Most meg kiderül, hogy ...
Naaaa, szép!
Mtelekom