igy kell felfogni amit írtál,meg van kezem lábam és még pénzem is van mi kell ennél több.
csak arra kell vigyázni nehogy a regnáló hatalom ezt is államositsa
igy kell felfogni amit írtál,meg van kezem lábam és még pénzem is van mi kell ennél több.
csak arra kell vigyázni nehogy a regnáló hatalom ezt is államositsa
most rá ne beszéld, hogy visszavegye. Ha eladta jól tette. Az ő döntése. Írta is, hogy legalább nem lett öngyilkos. (sokan a fél karukat odaadnák, ha lenne még valamijük, amit el tudnának adni). Úgy kell felfogni, hogy egy nagyon jó kocsit elloptak, amin nem volt biztosítás (mindennapos dolog). De még jobb, ha úgy fogja fel, hogy milyen szerencse, hogy ellopták és nem egy kis gyorshajtás miatt lett totálkáros, miközben a család a kórházban. Minden csak nézőpont kérdése. Egyébként sem értettem, hogy egy marxi elveket éltető ember mit keres itt.
Ha valóban eladtad nagyon rosszul tetted. Biztosan láttad a rengeteg átkötést, namármost, van amikor nem átkötnek hanem játszanak vele, de gyakorlatilag napvégén ugyanúgy át van kötve csak így manipulálhatják az árat. Képzelj el két malomkövet, ami beesik közé azt ledarálja. Tudja, hogy volt pl. egyik számláján is egymillió db másikon is. Téged ha igaz ledarál, látja hogy mostmár van 2 millió 100 ezer ,ezt addig csinálja amíg megrakodik.... és szépen lassan megrakodik.
Ezek szerint cirka 136.000 db "Matáv" részvényt adtál el 110 Ft/db veszteséggel. OMG! Talán át kellene értékelni a "tanácsadói" szerepedet. Nem mellesleg én nem látok 275-ön 136.000 db-os eladási megbízást ami egy helyről jött volna...
Egy bróker és egy spekuláns sétálgatnak az utcán.
Találkoznak egy kutyapiszokkal, mire a bróker azt mondja a spekulánsnak:
- Ha megeszed, adok neked tízmillió forintot!
Jól van, a spekuláns nem is tud ellenállni a kísértésnek. Falatozni kezd...
A bróker már épp kezdené megbánni az ígéretét, amikor ismét találnak egy kutya piszkot.
Megszólal a spekuláns:
- Ha megeszed, én is adok tízmilliót.
A brókernek sem kell több, rögvest kajálni kezd. Kicsit később újra egymás mellett sétálgatnak.
Így a spekuláns:
- Hallod, de szomorú dolog ez, hogy ennyit kínlódtunk és nem kerestünk semmit.
Mire a bróker:
- Hát igen, de húszmilliós forgalmat bonyolítottunk.
Mtelekom