Szijja Gyurka!
Azt gondoltuk már a pf lapátra tette a bohócot. :DDDD
Elég normál tagot ültettek a helyedre, halál unalom volt. írt, olvasott, számolt.
már bealudtam. :DDD
Teleköpp barátunk a PF-nél dolgozik. Felvettek egy full ostoba agyhalott hazudozót, hogy vigyen életet az Mtel fórumba, ami sikerült is.
Feladata: hazudás, nemválaszolás, másrólbeszélés, mtel rv. fikázása, hogy mindenki szabaduljon, majd a PF főnökök hugyé-fosé megveszik.
Ugyebár látjuk, milyen híreket közölnek a telkóról folyamatosan.
Na de mi van a kertésszel?
Ja! Ha meg teleköppicsávót intelligensnek kell beállítani, odahívnak valakit, írjon alapszintnél alapabb angol mondatokat.
Én komolyan jókat szoktam röhögni az összes kommentjétől.
nem erstés meg tadzsi néven sincs alap, csak gondoltam kicsit megdolgoztatlak, úgyis nagyon ráérsz :-)
Nektek is jó étvágyat kicsik, elő a vajas szendóval :DDDDDDDDDDDDDDD
Igen az új gyuri menyivel más:) A réginek villája, kertésze volt. Ez meg az irodából délben megy ebédelni a munkatársával és közben még egy pf cikket is ajánlania kell nekünk.
Igazából mélységesen szomorú, hogy egy piacvezetőnek mondott portál ennyire gyengén muzsikál mind a hírek sebességét, mind annak tartalmát, mind objektivitását tekintve.
Nyugodtan mínuszoljatok, ha nem így gondoljátok, mert lehet, hogy én látom rosszul a kérdést.
"Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a Hewlett-Packard (HP) Magyarország Kft. szerdán Budapesten, ahol azt is bejelentették, hogy az infokommunikációs vállalat 175 új munkahelyet hoz létre Magyarországon. "
A HP Magyarországi Kft. mióta infokommunikációs vállalat? Ilyen alapon minden cég infokommunikációs cég, akinek köze van a számítástechnikához. Persze nem vitatom, hogy olyan szervereket, kommunikációs eszközöket gyárt, gyártat és forgalmaz, amiket az infokommunikációs cégek használnak.
szerintem kicsit felültettek ezzel a 15%-al. :(
én ilyen helyen nem tartanám a pénzemet.
melyik ez? erste? figyelni kell rájuk!
egyetlen olyan alapjuk van, ami idáig 15%-ot tudott csinálni. részvény alap. ebben nem biztos, hogy idén meglesz a 15%. mire az otp 3000-nél lesz ez az alap erős mínuszban lesz. csak óvatosan velük, mert nagyon átvertek.
Mtelekom