Ha véletlenül femegy 0-ba én dobnám. Ott az OTP, meg a háromszöge. Jobban néz ki.. Én abba másztam most át.
* jelen hozzászólás nem minősül ajánlattételnek/tippnek. ;-)
Az osztalék az tény, de mind tudjuk, vannak helyzetek, mikor az osztalék egyáltalán nem fog számítani, meglátjuk most hogyan alakul....
bátraké a szerencse..
Nem akarnék ide grafikonokat rajzolgatni, de az S&P index és az Otp mozgása elég hasonló szokott lenni, ha az Alcoa mozgása annak esését vetíti előre, akkor Otília is esni fog....
Ebből nekem a magyar piac negatív jövőképe rajzolódik ki....
Széllel szemben nem tud majd sem a Ricsi, sem a Mol, és adott esetben a Telko sem hosszú távon pisilni....
Persze szigorúan szvsz, és gondolhat mindenki 640-es vágási árra, de ne legyen mérges ha nem jön el....
Nem porti akarok lenni, de érdemes erre a mondatra némi figyelmet szentelni...
"A vártnál rosszabb negyedéves számok hatására az Alcoa részvényei mintegy 6 százalékkal kerültek lejjebb, az S&P 500 index pedig aznap közel 0,8 százalékot veszített értékéből. Ez önmagában még nem lenne túlságosan érdekes, de a Bespoke Investment Group által publikált statisztika alapján korábbi hasonló árfolyammozgások esetén sok jóra nem számíthattak a jelentési szezon alatt az árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők.
2001 óta 4 alkalommal fordult elő, hogy az Alcoa a gyorsjelentését követően több mint 5 százalékot esett, és aznap az S&P 500 index legalább 0,5 százalékkal került lejjebb. Ezekben az esetekben a vezető amerikai index tovább esett, a jelentési szezon alatt átlagosan 5,1 százalékot."
Mtelekom