OFF:Eddig is voltak ékezeteim, de sokkal gyorsabban és kényelmesebben gépelek nélkülük.
Egyszerűen nem volt kedvem még egy olyan vitához, hogy vki leprimitívez, mert angol leosztáshoz vagyok szokva (nem itt éltem).
:)
A nemem pedig nem számít, az internet közömbös közeg véleményem szerint (hazudhat is bárki:)
ON: Hát, nincs ma nagy rally-nap, de legalább kicsit lenyugodtak a piacok , és fél hármas hír se lesz, kicsit kúszhatunk felfelé (legalább ha megint jön a para magasabbról esünk) :)
Figyelek én... Csak 900 alatt itt nem illik örülni. Még mindig a béka segge alatt vagyunk.
Törölt felhasználó2008. 02. 04. 11:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kedves Mindenki !
Sehol senki...pedig lenne öröm egy új dal eléneklésére......, hiszen az alapkezelőknél ő letta numero uno...és ma is szépen megyeget felfelé....szóval , csak indulás felfelé!!!
Egyszerű a tőrténetem....két éve tözsdézem.......tényleg amatőr vagyok....de amint esésben van....olyan , mintha stoplost használnék........eldobom.......
tehát nem rizikozom , hogy beüljek és ne tudjam a tőkém mozgatni.......mert beleragadtam.....van az a csökkenési ráta , amikor a nyereségem terhére.....realizálok veszteséget és dobom a papírt......ennyire egyszerű!!!
Óvatos duhaj vagyok !
Mtelekom