Nincs pénze a Momentumnak? A kurtafarku pártnak sincs pénze? Milyen civilek akinek csak a szája jár, de egy saját szavuk nincs a tiltakozásra? Más plakátjával verik a csalánt, mert a csalán csípős!
Szerintem a politika és a tőzsde annyiban azért hasonlítanak, hogy egyikben sem célszerű szimpátia alapján választani. (Meg pl. annyiban, hogy mindkettőben a nagyok kaszálnak jó sokat és a pénz mindkettő esetében kiemelten fontos: szükséges, de nem elégséges feltétele a sikernek.) Én amúgy nem azt látom, hogy tudálékosak ill. kivagyiak lennének, csak van (egy félig) határozott jövőképük: ezt, ami van, ezt nem kérjük. Ha meg lehetne fogalmazni velük szemben kritikát, pont az, hogy azt sem igazán tudják, hogy pontosan mit "kérnek" helyette. Fiatalok, tapasztalatlanok. Az azonban jó, ha elérik az 5%-os küszöböt, pl. mert szinesítik a Parlamentet. Tehát nem kioktatóak szerintem, pedig pont erre volna szükség: emberek, ezt meg ezt totál hülyén csinálja ez az ország... változtassunk rajta! Csak én ezt nem kioktatásnak nevezem, hanem a problémákra való figyelem-felkeltésnek :)
Nem nehéz, Newtonnak nem voltak találmányai :) Persze a Principia jó "találmány" volt, és "feltalálta" az integrálszámítást is... de gnómtóni is igazi innovátor, az IT találmányain túl :) feltalálta a pislogás nélküli folytonos (minden pontjában differenciálható!) hazugság receptjét (mondjuk ebben nagy segítségére lehetett, hogy a gyíkok egy része nem tud pislogni)
Törölt felhasználó2017. 04. 13. 12:30
A Momentum Mozgalom május 1-jére, az EU-csatlakozás évfordulóján tüntetést szervez a Szabadság térre, ahonnan az Andrássy úton keresztül a Hősök terére vonulnak. A párt közleményében azt írja, azokat várják, „akik úgy érzik, hogy mi, magyarok Európához tartozunk. Európához, és nem Moszkvához”.
Momentum
Kedves Fiatalok! Legyetek nagyon sikeresek!
Mert csak a Tietek a jövő, magatoknak formáljátok olyan lesz az ország.
Legyetek önállóak, merészek és akkor az ország is azzá válik.