21500 nál van egy eladó 2600 db al
ha azt kinyomják akkor visszakerülne a csatiba.
onnan fel 22200 re ha ez megvan
és a kellö lendület is megmarad akkor
már nem lesz álom! :)
A kőolaj árfolyama várakozásaink szerint az elkövetkező
években 40-80 dollár között mozog
(60 dollár az átlag), azaz nem várunk további
kőolajárfolyam-emelkedést és így a finomító
marzsok növekedése sem tűnik valószínűnek.
Egy átértékelési hatásra ugyanakkor minden
bizonnyal számítani kell, hiszen az elemzők
többsége hosszú távú átlagos olajárfolyamként
a 40 dollárt használta előrejelzéseiben.
Profit előrejelzésüket emelik, ami magasabb
PE rátát jelent az árazásban, így a régió olajrészvényeinek
árazása visszatérhet a 10-es
PE szintre. (A MOL jelenleg 7,6 ár / eredményhányados
értéken forog, vagyis a fentebb említett
logika alapján közel 30 százalékos növekedési
potenciál van a részvényárfolyamban.) /Erste
Nem számít mennyi lesz a záróár, mesterségessen produkálnak minnél alacsonyabb év végi záróárat, ez egyértelműen látszik. Hosszú távon akár 50% is van benne (1-2év).
A MOL 100%-os részesedést vásárolt a BaiTex LLC-ben
A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság lett a győztese a
texasi székhelyű VF-NEFT Development LLC és RusOil LLC által kiírt pályázatnak az
oroszországi BaiTex LLC 100%-ának megvásárlására. Miután az orosz versenyhivatal
jóváhagyta az ügyletet, 2006. december 28-án megtörtént a tranzakció zárása, és ezáltal a
MOL a BaiTex LLC 100%-os tulajdonosává vált. A vételár üzleti titok, viszont megfelel a
hasonló jellemzőkkel, életciklussal és fejlesztési potenciállal rendelkező oroszországi..........
Hát várható volt, hogy az utolsó 2,5 nap csak ilyen punnyadásszerű valami lesz.... majd január 2-3. hetétől remélhetőleg lesz benne komolyabb mocorgás. Talán sokan realizálnak más papperekbe, és ebbe szállnak át. Én ebben (is) reménykedem :).
jártam már így BC-vel tavaly, kivártam, és megérte! Most is vmi hasonlót érzek. Bár ez arra jó volt, hogy realizáljak egy kis veszteséget, a nyereségek után. Azért szebbnek képzeltem el az év végét!
hát nem tudom, a cashline egy elemzéssel jól lehúzta a molt még akkor, amikor még bőven 22 fölött járt, és úgy néz ki igazuk lesz. pedig akkor én is azt mondtam, hogy hülyeség, jó lesz a mol stb. aztán tessék: nem sok kell már a 20k-hoz. én 21500-nál kidobtam bukóval, de még most is úgy látom, hogy jól tettem
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.