Sztem nem volt BC alkalmazott, mert tök sötét volt a tőzsdéhez mind funda, mind TA alapon. Sztem ott ilyeneket nem foglakoztattak. Talán még a takarítónőnél is alapkövetelmény volt a tőzsdei ismeret. Azt el tudom képzelni, hogy volt a BC-nél 10-20 millája és bekukta. A kondi, futás és a műtét egyidőben nemigazán összeegyeztethető, hacsak nem egy szemőlcs, vagy hasonló műtétje volt.
Amúgy sajnálom, illete inkább együttérzek vele annak ellenére, hogy csapnivaló stílusa és 3XL-es egója volt......
Mondtam is neki, hogy két féle trader van. Aki nagyott bukott és aki még előtte áll.
A B Crash botrány délutánján felvetettem Balunak privátban, hogy felmin BC-s lehet, mert eltűnt.
A stilusa alapján ráismertem az FHB topicból, ő volt Ricitelli, utána Mangalica.
Meglehet, hogy valamelyik BC-s főnök hozzátartozója lehetett, az egybevágna, az elkényeztetett hűlyegyerek stilusával.
balu 5ft-felminisitó nagy valószínűséggel egy 20-ad rangú alkalmazott volt a BC-nél és ezt sbob találta el már korábban. Ezért tudott 10-s bc-s könyvet is betenni (sőt jóval korábban említett egy-két esetben 20-s könyvet is, de arról gyorsan leállt)
A BC-s botrány hetében hirtelen napi egy-két beírása lett, aztán eltünt. Illetve neked írt, egy valszeg falls szöveget műtétről, de előtt egy-két nappal még azzal lépett le a bc-s érdeklődések elől, hogy megy futni, túrázni, kondizni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.