500 milcsi meg van!Nem olyan rossz ez...nézzük a jó oldalát...milyen szépen lóg!Lehetne ezerszer rosszabb is,nem vagyunk 11000-en!Csak lesz egy meglepi,inkább fel.Hajrá!
én belátom h rosszul döntöttem és küzdök h helyre hozzam...ekkor is sokszor rosszul döntök ez van...több rosszat húztam mint jót ez kétségtelen...sose tagadtam...tagadhatatlan h szétszívatott a mol ezerszer oda vissza...éppen most is, sőt ha csak a közel múltat nézzük 12440-től is szívat folyamatosan...
Ne foglalkozz velük Balu..utólag illetve partvonalon túlról könnyű okosnak lenni....főleg azokat kerüld akik még egy nicknevet sem bírnak kitalálni....persze lehet hogy még 1/2-1 évig húzzák az egészet akkor lehet hogy megérné dobni mert akkor lesz még lekör....De ha dobod és elindul felfelé akkor óriási szívás....utólag majd mindenki megmondja a tutit.
jó kérdés....olcsónak gondolom...vakká tesz a pozim....gondolok rá de nem lépek, addig hezitálok amíg elmegy az árfolyam...elég gyorsan mozog a mol...most is egy másodperc alatt ledöntötték...mindig várom h jön egy váratlan pozitív hír annyi negatív után, egy váratlan nagyobb vevő...nem tudom elhinni h csak negatív jöhet mindig....mindenre csak esés lehet a reakció...azért otp, telo, ricsi mind visszakorrigált...a mol nem...egyébként ha kicsit határozottabban és szerencsésebben nyúltam volna bele....pici kellett volna csak tényleg...sokkal jobban állnék....
Könnyen lehet, hogy péntekig (bármit is lépjen az SP) kivárás és tötymörgés lesz mindegyik blue-jainkban, vérmérséklettől függően vagy megpróbáljk lekereskedni a tötymörgést (én pl. ma vettem még Mtelt és OTP-t a leöntéseknél), vagy kivárunk mi is.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.