Tavaly április 2-n jött ki a tervezet. Szóval szó sincs még titkolózásról mint lejjebb írták :)
Csak az baxa az én csőröm is hogy Csányi már belengette a gyj után, veszik is az OTP-t azóta mint a cukrot. Na meg a Tkom-t is hogy el kezdték venni a 15 Ft-s lehetséges osztakékra, ami pedig nem is idén lesz.
Tudnál nekünk segíteni,vagy valaki más abban,az előző években mikor jelzik az osztalék mértékét?Én vagyok türelmetlen,vagy lassan ki kell jönnie,ennek az információnak.Köszönöm.
így van, egy alapnak pénzt kell termelnie, nem pedig egy papírt egy szűk sávban tartani.
ezért nem értem egyesek alapok összeesküvéséről szóló elméletét.
MOL egyszerűen nem érdekel senkit. Ami mozgás van benne, annak egy része esetleg jöhet a BUX határidős fedezésekből adódó vételekkel/eladásokkal, meg ugye vannak a zömmel belföldi kisbüfik, akik próbálnak valami pénzt keresni.
Ezért nem piszkálnám bottal egészen addig a napig, amikor egyszer itt lesz 8 mrd-os forgalom. Addig csak szenvedés lesz 100-200 forintos mozgások lekereskedésével...
az osztira értettem...de egyetértek....teljes kivéreztetés...az h még mindig 12000 alatt a papír....sztem akik mozgatják nagy öngólt lőttek összességében, elszámították magukat...ezzel így már ők sem keresnek.....
Ha csak 1-2 alap uralja a terepet miért éri meg nekik lassan 1 éve szenvedtetni a papír...ha mozgatnák sokkal többet kaszálnának és többen ugranának be...ez itt inkább totális elbizonytalanítás...elérték hogy 12500 is oriási távlatnak tűnjön....szvsz itt valami más folyik...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.