egyszerűen én ezt nagyon nehezen tudom elhinni....réssel megindul 12400-on veszik mint állat....annyit vettek h durva sok...17000-nél én se vacillálnék de 12400-nál igen
Elliott nem hulye, lehet kuruzslasnak tartani meg minden masnak, meg lehet osszeeskuves elmeleteket gyartani hogy pont ugy megy mert ugy akarjak hogy menjen.
de bejon sokszor. Ellibol szamolva lehetett keszen egy hullamstruktura amit korrigalni kell. Valahova 12000-11800 koze.
bezártam 100-at ma 12265 átlaggal amit ma lejebb vissza is tudnék venni akkor napi feljebb meg akár a másik 100-at is bezárhatom...szóval nem ültem tétlenül....csak én itt a durva nagy emelkedésre játszom ha addig minden pakkomat eladom akkor....
picsába de h mindig nektek lesz igazatok 100-ból 100szor...az ember bárhogy tekeri csavarja, hiszi, akarja, reméli nem és nem és nem.....és nem.....és fél pillanat alaTT BÁRHOVA LERAKJÁK 2 NAP ALATT MOST IS EGY perc alatt 12000-nél lennénk....
most felhúztam magam megint h miért mindig az emelkedés utáni lefelé váróknak lesz igazuk, h miért nem tud jönni egy igazi emelkedés........miért miért miért......áhhhhhh
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.