A tegnapi Tkom-t elnézve, ami egy jó gyorsjelentésre, visszatérő osztalékra napon belül töltötte a rést, minimális pluszban zárva. Szerintem a Mol is betöltötte volna ha nincs a brókerbotrány, az tett bele valami csavart az egészbe. Ész nélkül vettek mindent 3 napig, ilyet csak határidőre shortzáró csinál. Mert most akkor hol van ez a nagy vevő?
Szerintem konszolidálódik az árfolyam, mindenki megteszi a tétjeit longos, shortos egyaránt. A hírek, események fogják eldönteni, kinek lesz igaza, s melyik irányba folytatódik az ármozgás. A szétterülési szakasz 3. fázisában vagyunk, mely a trendfordulás előszobája. Benne van a pakliban a 11.900 körüli támasz szint visszatesztelése, de talán még az alsó gap betöltése is belefér.
Ezen én is gondolkodtam. A budacash botrány shortzárói hátán mások építik a shortbázist még egy lejtmenetre. Nekem kifulladni látszik a fel, persze sokszor láttunk már itt altatást s kitört utána.
Nem gondolnam, hogy ra kell vennie barmire OV-nek Hernadit. Mint legnagyobb tulajdonosnak a sulya is a legnagyobb tehat velemenyevel ha nem kerul kisebbsegbe a tobbi tulajdonosok egeszehez kepest siman ervenyesiti akaratat
Természetesen nem minden olyan fekete-fehér, mint pl. É-Koreában, de az biztos, hogy a költségvetésben szerepel a Mol-oszti, mint tétel, és hát azért Vityának vannak aduk a tarsolyában, ha rá akarja venni valamire Hernádit.
Így ezért szerintem az nem kérdés, hogy lesz-e oszti, csak az, hogy mennyi. Egyébként mindenki 400-600 között várja.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.