Hi TomiBone! Szerintem, azért nagy akadály, mert a forgalmat a sok LONG-os generálta meg azok akik megöntötték. Most meg mindenki parázik, mert nem értik, hogy mi van.
Na, valami talán elkezdődött... pont, mikor indultam volna ebédelni. Azt hiszem, máskor is megfenyegetem a papírokat, hogy megyek enni, és egyből elindulnak fölfelé :)).
Most meg itt vannak a vevők, a "fogyatékos" eladó aki leszórta 20k alá meg elment enni? Mindegy 20100-rol nagyobb tétel van véve, tdt-re is. cél: 20700 Meglátjuk.
Egesz nap full ellentetesen mozog. Ez egy vicc. Mondjuk, ha nem vettem volna DT-ben is 20500-ert, akkor lesz**nam, de igy azert morcos leszek, ha szarul kell kiugranom.
Pami2, honnan van molod? Nekem átlag 20.900-ról van 96 db (szeptember elejéről) és még 20.600-ról 30 db máról :))). Én is várom, hogy zárjam ezeket a pozikat.
Ma pedig 200-ról van 100 db tdt-m, a múlt heti rossz tdt-ken kicsit ezzel talán ma tudok kozmetikázni.
még van kezdetnek 23105-ös,de ezen már én is röhögök.:(( amugy az átlagom 21200.
mult héten tdt-vel csináltam 1 kis plusszt azért, de hiába ez még a nyakamon van.
Akik meg reggel shortoltak, ha volt egy kis eszük, már vissza is vették. A sok tdt longos meg ül és néz :). Kisebb fajta csoda kell ahhoz, hogy ma itt még 4-500 körülig visszakapaszkodjon.
Valószínű... mondjuk múltkor szerencsém volt, mert hagytam, hogy magától lője ki a tdt-t, és addigra már felhúzták az árat, így beker. áron tudtam eladni, tehát csak a brokidíjat buktam. Lehet, hogy ma is ez lesz :).
helyesen 'otp tulajok is' menekülnek nagy forgalommal adják valakik a molt tehát tudnak valamit amit mások nem.
Ráadásul szektorsemlegesen vagy minden megy vagy minden zúg. Ez nem csak az olajár ingadozása. SZVSZ.
Logen!
Hogy állsz a MOL-lal? Továbbra is várakozol? Mert nekem is ez volt a megérzésem, mint neked, ezért nem mertem belenyúlni. Mire fel is megyünk fel? Mire fel is erősödik a forint? Á ez egy vicc.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.