Hahahhahahahaha. Ezek szerint Mollyka már a Portfolio szerint sem tartozik a nagypapírok közé. ( egyébként jogos )
Kínomban már csak humorizálok. 13,5 -nél én hátradőltem a karosszékemben, belátva, hogy a szopóágon begyorsultunk, és semmit nem tudok tenni ellene. Na megyek és bontok egy sört, jobbat most nem tudok kitalálni. Legjobb lenne egy fél évig rá se nézni erre a sz@rra, persze nem tudom megállni. ( lehet, hogy mazo vagyok ? ) Na még ez is.
Az egészben az is baj, hogy még ilyen áron sem merek venni, látva a történéseket.
Szvsz a management azért nem mond semmit, mert nem tud!!! Nincs jó hír ami megnyugtatná a kedélyeket és újra bizalmat ébresszen a papír iránt. Ezt elkúrták!!!
(Már csak az kéne, hogy ugorjon az MSCI vagy valami nagyobb alap megelégelje)
Eddig még nem utáltam papírt, de ez ott van.
Semmi más nem képes arra, hogy folyamatosan essen. Ünnepnapokon +50Ft, hogy másnap zakózzon lefelé pár százat.
Tényleg ennyit ér ez?
Röhej.
De jó, örülök a longomnak, még egy kicsit sem tudok visszahúzni az óriási mínuszból, nem még nagyobbra növelem a bukóm, szupeeeeeeeeeeer!
Na már ki is ütött ááá, ezt nem hiszem el:-(
Isteni.
Sosem utáltam még papírt, de ennek sikerült elérnie. Nincs is szintem semmi más, ami csak esni tud folyamatosan. Ünnepnapokon talán felmegy vagy 50Ft-ot, hogy másnap zakózzon lefelé pár százat.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.