Most én sem ülnék benne szívesen.
21650-en adtam el még felmenőben.
Most keresem a beszállási pontot.
Simán mehet még le 1-2 napot. Amit persze most nem bánnék. Azon se lepődnék meg, ha megint benézne 20K alá. Előbb utóbb csak fogy az olaj, akkor meg úgy fog felpattanni, hogy sietve kell belevenni, ha még nincs addigra. A tél az mégis csak tél.
Mit saccoltok meddig megy le?
TomB! Én is majdnem belevettem ugyanott ahol eladtam, de mégis úgy éreztem még várni kell.
solfox
igaz amit mondasz ha longban vagy szerintem is lényeglátónak kell lenni de ne feledd sokan sokszoros tőkeáttéttel rövidtávra "játszanak" nekik remeg a lábuk.
Amúgy tök értelmetlen a molnál az olajár mert nem a brent olajat dolgozzák fel és még is annak az árfolyama csszteti a papírt.
Üdv.MOL-tulajok!!!
Nem túl rég mikor első papírt vettem, talán MOL-t))) itt,vagy valamelyik fórumon eggyüt reszkettem az olaj-nyersanyag-ár korrekció miatt a többiekel: Valami miatt nem dobtam be,8-nap alatt hozott egy Suzukit a papper.
Hagy legyek okos:--Ki gondolja azt komolyan hogy végleg beszakad az olaj???
Nyilván,szezonális,fundamentális,spekulatív okokból le-le térdel(,mint én húsvéti locsolkodáson,de nincsörökké húsvét.)
Finómító marginok tartják a vállukon a leányzót.......
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.