én is örülök...remélem bejönnek neked....bát ezek az ukrajnai hírek molt is otit is érintik...eléggé....legkevésbé a telot a bluek közül én teloval vagyok tele...
Most ollóztam egy blogról, mint egy sajátos véleményt..
MOL eladja az INA-t a Gazpromnak.
Gazprom kegyetlenül végrehajtja az elkerülhetetlen szerkezeti, üzletpolitikai átalakítást, bezárja az egyik finomítót, kiszervezi a benzinkúthálózatot, elküld egy csomó embert...
Putyin felhatalmazást kért a katonai beavatkozásra Ukrajnában !!!
Vlagyimir Putyin orosz elnök szombaton a parlament felsőházának jóváhagyását kérte ahhoz,hogy fegyveres erőt alkalmazhasson Ukrajnában.Kijev szerint Moszkva nem hajlandó konzultálni Ukrajna területi épségéről.
Orosz deszanthajó futott be Feodoszija kikötőjébe..
Örülök neked, nagyon régen "találkoztunk"!
Most akcejós a pépör, de kérdés, hogy hol lesz, volt(?) az alja...
Itt bisztos jobb beszállni, mint 25knál(erste akkor fog 30k-s ajánlást adni)!
Én most fullon vagyok mollal, otival!Remélem mindkettő jó lesz!
Ez egy jó dolog és a Molly helyzetében mindennek örülni kell, de nem lehet, hogy itt "csak" valami szerződés hosszabbításról lehet szó? Amennyire én tudom pl. a rendőr autókat, meg hasonló járgányokat eddig is kizárólag MOL kúton lehetett csak tankolni. Bocsi ha ez a szerződés esetleg a meglévő dolgok kiszélesítését jelenti inkább!
Hát valóban megjött a hír, bár valami ütősebbre számítottam...
A MOL nem fog teljesen kiszállni az INÁ-ból, de az irányítási jogokat egy tőkeerős harmadik partner kapja meg. (részvénycsere?, CEZ-hez hasonló kötvény?)
A "piac" pedig örülni fog.
Szép hétvégét mindenkinek, tessék metszegetni a gyümifákat, hogy legyen pálinka idén is. :)
Nincs MOL-lom, mert nekem nem jön be a vétel általában. Buktam már rajta 400,000-ret, meg egyszer amiből kiugrottam az duplázott később, ezt meg nyúlszaldóban adtam utána.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.