Én pénzt bankban sem tartok, csak tőzsdézek a többi otthon széfben különböző valutákban ha csak egyszer váltok oda-vissza egy évben már überletem a banki kamatokat. Ée ez az egy váltás mindig összejön!
Nekem folyószámlám is csak azért van, mert kötelező!
"ami pénzem még van, azt már bankba raktam, biztos tartalék is kell." Helyeslem a felfogásodat, más kérdés, hogy az alapkamatláb csökkentések erodálják a betéti kamatlábakat is, erre még ugye rosszabb esetben jön a kamatadó, szóval mire kézbe kerül a "befektetés jutalma" az bizony morzsára jön ki. Sokszor felmerül bennem, hogy egy kiadós leértékelési akció során való bevásárlással előbbre jutok anyagi javak birtoklása tekintetében, mintha "befektetnék"... kiábrándító ..
10 napos relatív összehasonlításban nov. közepén találkozott a lengyel és a magyar olajos. Azt követően a lengyelnek +8%. a magyarnak -8% a jutalma. link
Ennyit a régiós együtt esésről..
Hát ebben tök igazad van, lenne pënzem lehet megvárnám mig kiesik magukat, és belevennék, de ami pénzem még van, azt már bankba raktam, biztos tartalék is kell. Ugyhogy nézem és reménykedem, hogy jobbra fordulnak a dolgok. Nem realizálok én se, remélem nem bánom meg.
Túl vagyok a sokkhatáson, nem adom el, mert már túl mélyen van ahhoz. Tavaszig majd visszajön az árfolyam, semmi nem tart lefelé örökké. Karácsonyra jön a pulykapénzem és a mélyben is bevásárolok (nemcsak Mollyból). Nálam az alap referencia a banki betéti kamatláb..., nos azt nem nehéz felülmúlni.
Igazad van. Pár hete még nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz vétel lesz a papir... de egyszer fent, egyszer lent... csak nem fog megfelezödni, vagy lenullázódni AZ értéke... a horvát mizériának is vége lesz egyszer. Plane ha eladják a részesedésük egy részét...
AZ a baj hogy a fidesz tényezövel nem lehet kalkulálni, sosem tudhatod mikor jönnek elö valami örültséggel... ez látszik a tözsde állapotán is... kiszállnék már én is...
MI két hete masszívan esünk,ha mindenki más így esett volna,akkor nem idei csúcs körül lenne a dax sem,hanem kb 6500 körül.
Én is néztem ezt a sületlen ökörséget,látványosan alulmúlunk hetek óta mindenkit.
Pali,maradék lóvéból repjegyet vegyél inkább,ne molt..:-)
Lesz ez még 19e fölött! :)
Tavasz végén ítad, honnan vagy beragadva 15e körül voltunk, én már rég pánikoltam volna, ment volna minden a levesbe. Neked lett igazad, szépen feljött az árfolyam!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.