Egyelőre én már ezzel is tökéletesen elégedett vagyok, nem is tudom mikor volt utoljára ilyen 1K felett emelkedés napon belül - mégha nem is max.-on fog zárni ..
Szép teljesítmény! Mint írtam, én is gondoltam, hogy ez lesz, csak sajna már nem maradt lóvém, hogy belevegyek, én tényleg kisbüfi vagyok. TDT-zni meg nem mertem. Kíváncsi vagyok, hogy meg lesz-e 18100-as zárótippem, amit ma írtam...
Piac előre áraz,ha azt írják rossz,semleges venni kell, ha dicsérik adni kell!
Törölt felhasználó2012. 11. 19. 15:09
18400 körüli átlaggal van, nekem is érdekem lenne, hogy mihamarabb visszamásszon a múlt hét eleji szintekre - remélem legalábbis - és nem is magam ellen akarok beszélni, de ez teljes röhej. Múlt héten jó jelentés ellenére folyamatosan csökkentünk, pénteken meg beszakadt, ma reggel meg KO. És mit ad a jó Istenke? Ma -5%-ról csinálunk egyelőre több mint 1%-ot?! Még egyszer mondom, hajrá-hajrá, de hogy is van ez?
Sejtettem,hogy hasonló lesz forgatókönyv!
"
előzmény (#78544: accept) | válasz erre | Tegnap, 18:41
Szerintem nap elején még letörés, támasz 500-nál,majd oldalazás után felfele,nap végén felrántva 18000-ig,nagy forgalommal!
Ha ez bejön másnap további emelkedés nagy forgalommal,rések betöltéséig!
Vallalkozo
"
Az még mindig jobb, mintha kihullott volna.:)
Minden rossznál lehet még rosszabb is, tehát a rosszban is a jót keresd és akkor elviselhetőbbnek érzed a mol befektetésedet is:)
18.100-as letörési szinten ellenállás várható. link
A megemelt "RH" adó érdemben sztem nem fogja befolyásolni a profitját, mert ber.kts.-kén elszámolja.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.