Persze igazad van, már hiányoltam az ilyen cikkeket,ez csak megerősit a döntésemben, számomra kontraindikátorok!Remegők dobják,ők veszik árfolyam meg kilő,nincs új a nap alatt!Kíváncsi vagyok portfolio hozza e a szintjét a cikkében!:)
Azért van ahol már beindult a fikagép.
Nem az a lényeg,h bazi vaskos az eredmény,hanem már előre azon fanyalognak,hogy nincs annyi,amennyit egy két zseléshajú majom az íróasztal mellől előre kitalál.
"Megindulhat a profitrealizálás."
Vajon miféle profitot lehetne realizálni 10 hét semmilyen teljesítmény,nulla emelkedés után? link
Érdekes vélemény: link
és egy korábbi cucca, de lényegében összefüggőek:
link
A kinti indexek hetek óta tartó sávozása alapján akár helytállónak is bizonyulhat ...
Kint kezd jó lenni hangulat!Jó jelentés után kitörhet felfele,ha most nem lett volna pár napig negatív kinti hangulat akkor ez is 19000-19300 között oldalazott volna GYJ-ig,így van tér felfele korrigálni és megpróbálni!
Beszálltam mollyba és egonba is - holnap kézi manőver egész nap ! Mollynak már volt egy behalt kitörése (én persze nem neveznék kitörésnek 4 db össz. 165K db-os pakk átkötést, de mindegy), Ricsinél szintén behalt, holnap pedig ugye Molly és Egon..., vmelyiknek csak lesz valódi kitörése, legalább egy kitörésre tippelek
Kapaszkodjatok scrácok, kemény (idegölős) menetre számítok !
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.