Kicsik adják(össz forg. 0,5 milliárd) hírek miatt,nagyok kivárnak és belevesznek majd itt lentebb!
Várható volt a "fizetett" cikkek után!
Kinti hangulaton is sok minden múlik,na meg a nagyokon,addig cak sávozás, és para eladások!
Most mi a fene van? miért esik a mol? egyszerűen nem bírom felfogni, hogy miért esik!?! Nem voltam napközben gépközelben, azt hittem még reggel, hogy mire ránézek, már 19k körül lesz... most akkor mi van??? kérem aki tud válaszoljon!
Igen írtam én is reggel a cikkek a GYJ-vel kapcsolatba "semleges papír" esetleges későbbi emelkedés miatt így megmagyarázhatják,hogy mégis jó papír ez, na meg például otit agyon dícsérik most még pf is, na ez a gyanus,ott lehet mindenki upot vár itt meg esést és fordítva sül el a dolog!
Kontraindikátorokra figyelni!
Nem akkor fog felfelé menni, amikor elég nyilvánvaló hogy mindenki longot vár.
A brokik most nem piszkálják, mert a kisbüfik hajtják felfelé. Sajnos a kisbüfik csak ennyit tudnak.
Az árfolyam akkor fog emelkedni, amikor nem számítasz rá.
Törölt felhasználó2012. 11. 14. 13:43
Ez most már komolyan egy vicc vazzeg. Nem hiszem el, hogy lefelé megyünk. Mi a bantu négerek f*szára?
Valóban nem látszik erő benne, de én még mindig a Molly-Egis párosban látom a szent Grált, Otit pedig spekulációs felhúzásnak vélem. Ja és a szarkeverés tetézésére Telcsit is készenlétben tartják holnapra.
Mollyban pedig egyelőre kizárólag kicsik játszanak: zárásra 1,5% emelkedésre megérkezhetünk 19K-hoz, de az áttörés dilemmát "átteszik" holnapra, hogy jó zűrzavaros legyen a "nagy Oti" árnyékában..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.