50000DB-Mol részvény, hú ha nekem lenne. Jobb nem is belegondolni. Egy kis konszolidációs szakasz következik a múlt heti nagy emelkedést jelentő gyertya árnyékában.
Mosonyi György, a MOL Felügyelő Bizottságának elnöke, 2012. szeptember 19-én 5000 darab MOL részvényt értékesített 18 528 forint/darab átlagárfolyamon a Budapesti Értéktőzsdén
Ja meg azt nem kell ecsetelnem, hogy a O-szaldó kicsivel esik 4000 fölé, ami az eladást nehezíti, mert az ördög ott az emberben, hogy esetleg nem áll meg a kerek 1000-es fölött, hanem tovább megy.
hétfőn vettem 500 otp-t bemelegítésnek 3955-ön, na azt ki kellett volna cseszni legkésőbb tegnap, most beálltam vételekre még, mert úgy látom, akciós lesz
Egy spinning top után három hosszú fekete gyertya a WTI grafikonján, amiből az utolsó a leghosszabb (gyorsuló esés), nem valami bizalom gerjesztő a jövőre nézve.
Gondolod?
De miért lenne az negatív hír szerinted?
Pl:Usában minden hitelre vesznek...
Azért, mert ebből bevétele származhat, nem gondolnám, hogy a költséggel szembeállítva ez negatívan érinteni a mérlegét, sőőőt!
Nem biztos.Az emelkedésnek is rendületlenül ellenállt.Vagy kijön egy hír,hogy a szomszéd kertjében találtak egy félig tele étolajas flakont,és mivel ezt még nem árazták be a szakértők,ez plusz bevétel és profit a molnak.
Szóval ezer minden lehet..:-)
Annyi tény,amikor emelkednie kellene,sosem megy,amikor mindenki temeti,akkor viszont igen.
Realben én ezt szoktam nézni. link
A Firefoxon OTP, FHB, MOL, RICSI, EGIS, Mtelekom van.
Chrome-n EUR/HUF, EUR/$, DAX, SPX500, Japan 225, Crude Oil, Cooper.
Azért kell két keresőn mert 1 kevés.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.