Már megint rossz lóra tettem. Bár megjósoltam, hogy pozitív lesz a mai nap még az előző héten, de a MOL az OTP-hez képest agonizál. 17e környékén kellene ma zárni, csak akkor bocsájtom meg magamnak a hősködést.
Egy másik hibával javítod magad?
Lassú emelkedés lesz itt viszont emelkedés. De talán 17-ig nem is lesz annyira lassú. Iszonyat lóvé van a világban és ne felejtsük: ha a kötvényhozamok időszakosan meg is emelkednek akkor az oda áramlott lóvé előbb utóbb jól tejelve megjelenik máshol. Így megy ez. A lóvé nem nagyon akar eltűnni a rendszerből.
most péntek délután fellendült a dax meg a dji meg az sp, a devizapárok is, mi kimaradtunk az örömködésből, lejjebb sikerült a beverődést visszaszedni pénteken és slusszpassz. hétfőn vagy kedden korrigál a külföld, akkor meg megyünk 16 alá. már megint nem tudok örülni.
20e-től bukok folyamatosan kb 100e-t eddig. Most 17e nél már összességében 100e plusz lenne. Ezek után nagyon kis valószínűsége van, hogy 18e fölött én még MOL tulajdonos maradjak. Azért mert most talán felfelé fogunk menni, még közel sincs rendben minden. A következő hetek talán nagy elmozdulást hoznak és ezzel jó kiszállót teremt egyeseknek. Csak óvatosan.
de szép nap volt ez a mai. Hasonlóakra lenne még szükség. Remélem a hétvégi választások gyroséknál nem fog bezavarni a további hegymenetbe. Nade majd bezavar más... :( de ne így legyen. Ehhez hasonlót kívánok sok longosnak és nemutolsósorban sorstársaimnak 20k környékéről! Jó 7végét!
megtartottam azzal az öt darabbal...reménykedjünk...talán...most sorthos szivatás jön csak ebben bizhatunk mert valakit szivatni kell...ez lett a bét, a tőzsde kereskedni már nem lehet csak lerabolni mindig valakit...
teljesen igazad van azzal majd hétfőn...:) 190 db van 17920 átlaggal még 10dbot talán hajlandó lennék venni...sajna van 3000 telom is 480-as átlaggal...azt is mollíba kellett volna...aztán game over...
tudnék venni 10 mollyt...nem tudom...eladtam 400 telkot 5745 ft nyerővel az alsó 400 db-ot...lehet meg kéne várnom vele a hétfőt...vagy bátran belevenni itt...nem tudom
És most már azt is tudom, hogy a görögök elmaradottságát a PISA-teszt is kimutatta évek óta ! :-)))
K.ki teszt nincs ? Annak eredményére is kíváncsi lennék.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.