Tanácsot nem adok ez alapszabály! A véleményemet azért szívesen leírom: Ez a papír ennél sokkal többet ér.Van mögötte gazdasági teljesítmény,a kőolajra szükség van ezer helyen. Ez nem otp,hogy 10e ről beszédül 1500-ra. Meddig tartsd? Amíg bírod a loss-t,hogy ne hallj éhen.Ha Q4-ig kibírod akkor jól szállhatsz ki. De mégegyszer ez nem tanács hanem vélemény.
Törölt felhasználó2012. 05. 18. 08:29
Sziasztok! A kancsal beszéde utáni esés alja körül vettem bele (asszem 16.100), a másnapi upban 17000 körül akartam eladni, de nem sikerült. Annyira nem bántam, mert azt reméltem a gyj. segíteni fog még egy kicsit az árfolyamon. Most meg csak le...Meg tudnátok mondani, ebben a trendben meddig érdemes tartani még?
A választásokig el kell jutni, ha addig megrohamozzák a bankokat és kiveszik a megtakarításokat, akkor összeomlik a görög bankrendszer, akkor már lehet, hogy késő lesz egy EU konform párt győzelme...
Na azért ebben annyira biztos nem lennék4 akkorát nem zakózik mint oti.Ott kiütés utáni belerúgás lesz.Molly mégsem bankpapír. Fed pénzt fog nyomni hogy élénkítsen mert mást nem tehet aztán majd 6 hónap múlva beáll megint minden csak magasabb $ szinten.Inflációba beleszarás lesz usa-ban
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.