A következő 37!!!! éves érintetlen volt, az lehetett ám az augusztus20.-ai tűzijáték, amikor elvette a szüzességét, nekem azt mondta, nem egyedül, hogy akkorA van mint egy LÓNAK.
Na ez a jó hír. Így talán elgondolkodnak a görögök, hogy kint jobb, vagy bent. Amíg Merkel meg Hollande azt kommunikálja, hogy a görögök maradhatnak az eurozónában, addig nem is várható, hogy józanul döntsenek...
Amúgy, egészségedre!
Volt nekem egy nagy szerelmem akivel egy párszor átéltem egy nagy "high explosive-t", ami nekem hiányzik biztos vagyok benne, hogy neki is , amúgy be vagyok rúgva és így nézett ki kb. link
Jah, sokat elmélkedek én is, hogy most kell beszállni, vagy most kell kiszállni...
Nehezen tudom elképzelni, hogy a görög választópolgár hülye fejjel arra voksoljon másodszor is, hogy elveszítse minden vagyonát. Szerintem nagyon sok protestszavazatot kapott az EU ellenes baloldal, de ha egy hónap múlva arról kell szavazni, hogy kicsit szarul élünk euróval, vagy nagyon szarul drachmával... Hát nem tudom. Az előbbi verzió esetén visszasírjuk majd ezeket a napokat, hogy bizony itt kellett volna beszállni.
amúgy ilyenkor imádom olvasni a tőzsde fórumokat...nagyon sokat lehet tanulni belőllük...én visszaolvastam pl az otp mélypontot is...halálos, a legnagyobb tanulság...tcomba is belecsúsztam lehet kár volt...de hiszem h nem...de most befejeztem a vásárlásokat...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.