Ricsinél most nincs forgalom. Nem lehet likviditásról beszélni. Ott pár hét pangás és egy hirtelen emelkedés. Amúgy emelkedő trendben van a Ricsi és pozitív kilátásokkal.
Olyan 22K-célára van a MOL-nak, ez igaz. Most valamire vár a piac. De ez a 18500-600 elég erősen tartja. Bár az előző körben is leszúrt január végén, de most ez a leszúrás nem 16K, hanem 17500-ig lehet. Aztán felfele 20200. De az idő előrehaladtával 20600 felé is mehet.
Aki nem volt úgy beragadva mint én is, az tegnap délután negyed ötös beszállóval, egy nap alatt kaszálhatott. Jelen helyzetben nem hiszem, hogy sokan voltak ilyenek.
Az eseményeket a 08:39 többé-kevésbé megmagyarázza. De azért én ennek nem örűlök, ha a magyar piacot egyértelmüen az usákok automata kereskedő robotjai fogják vezényeni.
rég nem voltam már disznóölésen, de ha jól emlékszem, egy disznónak csak 4 lába van :) pre-emptív anti-bolsevik vágások (egyelőre) legálisan, hm? :) na majd megy a népi megbízott padlást seperni meg hízót rekvirálni :)
ON: mekkora patkányság már, hogy ezt a szerencsétlen molocskát nem szakmai büfinek adatták el a ruszkikkal, így aztán elég sanszos, hogy jó időre 1-el fog kezdődni az árfolyama... (aztán meg 9-cel :) ha kihúzzák a ruszkik a széket/szőnyeget alólunk)
elkapott az influenza egy hete és nehezzen találom a helyem...írni se volt kedvem tözsde: nem vettem semmit nem merek:)ez nem egy napos esés sztem ha meg nem az...a tőzsdén bármi lehet...sajnos a magánéletemben a havi bevételeim és egyéb tekintetben is bizonytalanná váltak a dolgok így amíg el nem dőlnek nem igazán kockáztathatok semmit
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.