A Maggie-nek nincsen sztrapacska-pótló műanyagakármije, szerintem a Knorrnak sincs, csak a szlovákoknak.
De én igazit csinálok, elég babrás, néha belereszelem a körmömet is a krumpliba.
És kizárólag juhtúróval, meg szalonnával naná...
Nem éppen Norbi-update kaja, azt elismerem, de fincsi nagyon.
Nem bezárkóztam, hanem pont az ellenkezője történik. Amióta nem tőzsdézem, pontosabban nem foglalkozom vele, de Markers még mindig megvan, és rengeteg szabadidőm lett egyszerre. Megtaláltak régi ismerősök, hívnom se kellett őket és nem egy virtuális ismeretlennel beszélgetek. Ráncigálnak minden hová, sokszor már lelkiismeret furdalásom van, hogy némelyiknek nemet kell mondanom. Belerángatnak olyan dolgokba, amit korábban elképzelni se tudtam, de jóóóóóóóóóóóóó!!!!:-))Hívnak minden hétvégén, munkám annyi, hogy majd belegebedek, de szerencsére megfizetnek, így én döntöm el, hogy mit vállalok el és mit nem. ..és bocs ha azt mondom, hogy munka feldönt! Most hétvégén láttam, hogy Astóriánál üzlet bérbeadó, az egyik legfrekventáltabb helyen. Lehet, hogy rákérdezek, hogy mit mennyiért gondoltak, ilyet se csináltam még, tehát itt az ideje!
Hívnak előadásokat tartani, arra is készülni kell, ismét tanulok, az se ártalmas. Tehát most a virtuális világ egy kicsit hidegen hagy, inkább foglalkozom olyan emberekkel, akikkel találkozni is lehet és nagyon gyorsan megtérül, de minden tekintetben. Mind emberi, mind munka viszonylatban. Ezt se gondoltam volna még korábban, hogy ez így működik, de látom és tapasztalom...hát ez van!
Ezért mondom mindenkinek, hogy csak nyitott szemmel kell járni és megváltozik minden körülötte. Ameddig nem akarunk változtatni, addig változni se fog semmi, ha pedig hozzákezdünk, akkor azt csináljuk is. Persze lehet, hogy burokban születtem, de nekem soha senki nem segített, így magamtól megtanultam mindent és most már magam intézek mindent!:-)))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.