Talán szerdán jeleztem, hogy szóról szóra azt a választ kaptam, mint korábban wtcsab bemásolt. Csütörtökön is írtam amire ma délután választ kaptunk. Minden egyes írásomban kértem a nyilvános, hivatalos tájékoztatást! Gondolom a jogi osztály nem látott kötelmet a bét honlapján közzétételre. Az is igaz, hogy jelezték a mai levélben , ha változás történik az ügyben, tájékoztatják a tőkepiacokat! Mivel több, mint egy éve beperelték a Horvát államot kimondhatjuk, egy éve késik a hivatalos tájékoztatás! Tényleg nem akarom szerepemet kiemelni, azért emailnél több segítséget kértem. FELTEHETNÉNK A KÉRDÉST, MIÉRT CSAK A FÓRUMON ÉRDEKLŐDÜNK A KÁRTÉRÍTÉSRŐL? ELEMZŐK ÉS GAZDASÁGI PORTÁLOK MIÉRT NEM?
A molról szól. Mennyire megy utána a részvényesek pénzének. Ha a bíróság adott pl 90 napot hogy fizessenek a horvátok, és nem fizetnek, akkor a 91-ik napon kutya kötelesek benyújtani a végrehajtást. De a tanulság, hogy nem üveg tiszta a transzparencia. Ha meg kérdezzük hogy mi van, akkor ne azt duruzsolják februárban, hogy ha majd lesz valami hír, majd mondják. Amúgy ez a végrehajtás indítás 2023-as hír, tehát lett volna mit mondani....amúgy nem tudom hol volt ez leírva, de majd megnézem.....MERT A FOGARASITÓL NEM LEHET MEGTUDNI!! (Hátha olvassa)
Egyetértek, de legalább már tudjuk. Én nagyon bízom abban, hogy az osztalék mértéke a végrehajtási eljárás állapotának figyelembevételével lett meghatározva és valamikor még idén megkapják a részvényesek azt a nagyjából 100Ft-ot osztalék formájában. Nem tartom ezt most egy valószínű forgatókönyvnek, de örülnék neki.
Természetesen én is nagyon köszönöm, hogy utána jártál és tájékoztattál bennünket. Én is felvetettem korábban ezt a témát itt a fórumon és akkor egy másik fórumtárs leírta, hogy Ő levelezett már ez ügyben a MOL-lal és milyen tájékoztatást kapott. Emlékezetem szerint többek között abban az szerepelt, hogy ha új fejlemény, illetve változás következik be ebben az ügyben, a MOL a BÉT honlapján tájékoztatja a befektetőket. Nos, a mostani információk alapján lényeges dolog történt, hisz a MOL egy amerikai végrehajtási bírósághoz fordult. Erről nem úgy kellett volna tudomást szerezni a részvényeseknek, hogy egy forumozó levelet ír nekik és a választ jóindulattal, segítő szándékkal itt megosztja. Nyilván sokan fórumoznak, de talán vannak részvényesek akik csak a BÉT honlapját olvassák. A MOl-nak ezt ott kellett volna közzétennie szerintem.
Tegnap írtam még egy emailt. Örülök, hogy tényeket közöltek. Mai nap is szép volt, 3050 záró rég látott érték. Jövő héten még mehet tovább egy korrekció előtt. Azért a Horvátok is mekkora egy ......ik, nem elég, hogy nem fizetnek még a Janaffal is megemelik a tranzit árakat. Állami költségvetésben 235 millió dollár nem tétel. Az is érdekes, hogy a Mol magától nem veri nagydobra? !
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.