Te vagy ti minden szavamba belekötöttetek, hibáztál és felmented magad. Szégyen vagy ember óvodás szinten. pipától nem látsz és hülyeségeket írsz. Jobban tennéd, ha a topikot békén hagynád, mert mint látható senki nem kíváncsi rád-rátok! Azt már meg sem említem mennyire érthetetlen vagy, korábban is megírtam, amint publikusak lesznek a havi üzemanyagfogyasztási adatok egyeztetünk. Felesleges írogatnod , hamarosan hivatalosak az adatok. Úgy sem hiszel nekem akkor várjál a tényekre. Milyen értékrend az ami folyamatosan kötözködik, neked van infód az ellenkezőjére? Frászt van, de te beírtad KSH ra hivatkozva, hogy szar a júliusi fogyasztás, haha ezt a blamát. ÉV/év alapon és Q2 viszonyítást így benézni, te jó ég. Amatőr vagy kispajtás Amit te írtál az nem tény ????? Ezen felül pedig minden elemző írja, hogy a túrizmus és a mezőgazdaság növelte a fogyasztást Q2-höz képest!!! Még a Q2 viszonyítást is letagadtad, azt is benézted Egyik v. Turbo kispajtás!!! Igen te beteg vagy , mert akinek az a problémája, hogy miért látom optimistán a Mol jövőjét és ezt naponta kritizálja az beteg ember. Én soha nem írtam eltúlzott árazást, még 3200 -t sem amit megint hazudtál ember. Fordítsuk meg, te miért látod negatívan a Molt? Végül is ez Mol tulajok topikja, nincs Mol részvényed akkor mit keresel itt és miért vegzálod a részvényeseket? Páran már írtak tegnap, jó lenne a megfogadnád a tanácsaikat. 1000-ből egy ??? nagyon gáz vagy ember, semmi nincs a kezedben ami azt bizonyítaná, hogy 1000/1 lennék. Tényként írtad sokadszorra tömegekre hivatkozva. nagyot akartál mondani pedig hazugság minden szavad. Örülne a portfolio,ha 1000 fórumozó lenne a topikban, de sajnos a hozzád hasonlóak miatt nincs. Bizonyítsd be az állításodat !!! Már tegnap többen cáfoltak.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.