-Erste:-- Az elmúlt napokban oldalazott a MOL
árfolyama és továbbra is próbál fordulni a 2.658 forintos
támaszszintről. Mostanra az MACD... Az
elmúlt napokban oldalazott a MOL árfolyama és továbbra is próbál
fordulni a 2.658 forintos támaszszintről. Mostanra az MACD indikátor is
vételi jelzést adott, így egyre valószínűbbnek tűnik a pozitív irányú
fordulat. Az első ellenállást majd a 20 napos mozgóátlag jelentheti
2.727 forintnál. Támasz és ellenállás szintek
Ma talán kapunk egy jelet. Meg volt az új mélypontra szúrás, azóta meg szépen emelkedik. Hogy szép legyen a menyasszony is 2720 felett illene zárnia (-: Milyen szép is lenne valljuk be!
Hát én is néztem másik Topikban aranyos kedves chartot töltött fel az emberünk. Ő belelátta a bullt. Én sajnos nem, pedig szeretnék venni. De úgy ahogy te. Én szép kis vonalaim is arra mutatnak. Jelenlegi Molosok a tanácsok: eladás. Inkább visszaveszem olcsóbban, minthogy nézzem a minuszokat, bízva egy felpattanásban, ami reményt ad mint súlyos betegnek ráolvasás….
Jól látod. Egyértelmű hogy aki máshol van mert ott keres, az nem fog ide beülni...Illetve itt már a nemzetközi hangulat is játszik.. harmadrészt építőipar lofax, az emberek kevesebbet költenek a boltokba , ha áll halomban az árú -az se a Molnak dolgozik..Illetve mivel jövő tavasszal lesz megint érdekes az oszti miatt, ráérünk még venni..Ha lehet ennél olcsóbban, ott ahol te is vennél.
Tippem hogy a béten ami mozgások voltak most 2hónap alatt,olyan emberekkel is eladatták a MOL-t is,akik nem akartak ki-be ugrálni,és ez is az eladói oldalt meg az árfolyamcsökkenést patronálta!Hogy látjátok? Szerintem lassú emelkedés fog itt is indulni,ha a hepi ralik kifutottak!én 3000 környéki árat várok év vége felé már!Különben ideges leszek!
Én 2500-2600 közt kezdem visszavenni!csak most beálltam máshová,azt mindenhol aratok!2024re 3x annyi papperom lesz itt osztira mint a 23ba!az se érdekel ha 220ft lesz!úgyis tele leszek mint a szamár finggal!csak én lóvéval!Fel a fejjel,nem kell beszarni!1x minden jó lesz!
Az ilyen írásokért -mint hullazsák - már voltál felfüggesztve - , Gaben nem telik szélesebb szókincsre? Próbáld már meg légyszíves normálisan megfogalmazni
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.