10-12 FT-t tippeltem, pont bejött: "További jelentős árcsökkenést tapasztalhatunk az üzemanyagok nagykereskedelmi árában, ez mindkét üzemanyag fajta esetén bruttó 11 forintot jelent. A változás péntektől érvényes. Így várhatóan egyre több kútnál fogunk alacsonyabb árakat tapasztalni a bevezetett hatósági árakhoz képest. "
Hát a 2 hetet azért irtam, mert az alapítványosdi miatt (ahol szinte ingyert ajandekoztak a rv-eket) ott egy honap alatt elfelejtettek mindent. Itt azert vesznek valamit, max dragan, mint az omv-tol a kutakat egy par honapja! Vagyis remelni lehet hogy valamit kapnak is a penzukert....
sok a bizonytalanság, azér gondolom, hogy a PKN meg OMV mozgása már nem mérvadó. Persze akik kosarat vesznek, nekik mindegy, de a hazai alapok kivárnak/adnak, ahogy írtam is. egy 20 év alatt talán megtérülő reptérből egy nagy falat azért azt nem biztos, hogy 2 hét alatt elfelejted. Abból kimaradni kéne. Péntektől mindkét üzemanyagfajtából 11 ft-ot csökkent a MOL (nagyker ár)
Oké oké, de ha csak hírek jönnek, akkor a már jó ideje levegőben lógó reptérvételt mikor jelentik be? Ha részvényes lennék, vagy gondolkodnék mol rv vásárlásban, akkor ezért még fájhatna a fejem/megvárnám. Node mikor? A bizonytalanság a legrosszabb. Ha bejelentik lereagálja a piac aztán 2 hét múlva elfelejtik. No de így.....
szerintem az ársapka bizonytalansága - lehet akár 6 hónap is- a felfelében lesz akadály. Azért azt ne bagatelizáljuk el, hogy ez ultra nagy bizonytalanság!
2400-on és alatta többszázezer db megfordult, nem csoda, hogy 30 ft-os ugrásra rögtön vissza is köszönt valamennyi. Nagy lendülettel nekifutottunk, aztán lepatt. Ma környezeti adat, egy javuló finomítói árrés nagyon jó lenne. Közben azon gondolkodtam, hogy nem kimondva, de azért vannak jó hírek. Pl. a hovrát hatósági ár már biztos nem buktás. Aztán tombol a járvány nyugat európában is, de már ők sem zárnak le.csukoganak, meg kötelező oltás, de egy igen rossz hírre is, mint szuperhyperújvírus sem - ez nem jelenti azt, hogy később, mikor többet tudunk róla, már nem fognak-. Illetve ma kijön az utolsó adat, innentől már csak hírek lesznek. de ha jó év végi zárót akarnak, lassan neki kell állni nyomni fel az árat. Illetve TA. a fordított váll-fej-váll már nem jön össze, de nem is baj, mert az trend váltó alakzat. Viszont a W - dupla fenék- kijöhet, viszont akkor innen látványosan el kell rugaszkodni pár napon belül. Lássuk, 2480 felett újabb vétel, 2380 alatt eladás
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.